Proeflease een Citan, Vito of Sprinter bij Hogenbirk Bedrijfswagens

Laat de Citan, Vito of Sprinter met een halfjaarcontract starten 

 

Wat is Proefleasen van een Vito of Citan?

Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de Citan, Vito of Sprinter ιn de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie. Een proefrit geeft u een goede indruk van de bestelwagen, maar om ιcht te ervaren hoe deze in uw praktijk bevalt, zou u er langer in willen rijden. Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. U loopt dus geen enkel risico.

 

Ervaar de voordelen

In dit halfjaar leert u niet alleen de Mercedes-Benz Citan, Vito of Sprinter tot in detail kennen, ook maakt u kennis met de voordelen van een Hogenbirk Bedrijfswagens en de gemakken van een full operational service lease Deze bestaat uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer.

 

Inclusief belettering

En met Proeflease voorzien we uw nieuwe Mercedes-Benz Citan, Vito of Sprinter zelfs gratis van uw eigen belettering. Deze flexibele manier van kennismaken zal u als ondernemer zeker aanspreken, want veranderen uw bedrijfsomstandigheden en daarmee de vraag naar mobiliteit, dan levert u de bestelwagen na zes maanden weer in. Als de Mercedes-Benz bedrijfswagen zich voor u bewezen hebben en u wilt niet meer uitstappen, dan rijdt u door voor hetzelfde scherpe leasetarief.

 

Proefleasen is eenvoudig

Proefleasen? Dan zien de komende zes maanden er als volgt uit:

  • Samen met de verkoopadviseur bepaalt u een passende bestelwagen voor uw inzet en selecteert deze uit onze voorraad.
  • Stem daarna de gewenste looptijd en bijbehorend kilometrage af voor een full operational service lease bestaande uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer.
  • Stuur ons uw logo, dan beletteren wij uw Citan, Vito of Sprinter (tot € 300,- excl. BTW).
  • Stap binnen vijf werkdagen in uw nieuwe Citan, Vito of Sprinter.
  • Ervaar zes maanden lang de voordelen van de Sprinter, Vito of Citan ιn Hogenbirk Bedrijfswagens en maak indruk op uw collega‘s, vrienden en klanten!
  • Mocht de bestelwagen om welke reden dan ook niet het geschikte voertuig voor u zijn, dan levert u hem na 6 maanden Proeflease weer in en bent u tot niets verplicht

 

Meer weten?

Bel direct :

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbirk Dordrecht: 078 6511866

 Of stel uw vraag online.

 
 
 
 
 
 
 
 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart