Werkplaats Hogenbirk Bedrijfswagens tot 22.00 geopend

 

Bij Hogenbirk treft u geen negen-tot-vijf mentaliteit aan. Wij sleutelen iedere werkdag tot 22.00 uur. Ook ons onderdelenmagazijn is op dezelfde tijden geopend. En buiten deze tijden staan wij voor u paraat met onze eigen Service 24H-diensten.

Bij een bedrijfsmatige inzet van uw voertuigen is een goed onderhoudsprogramma essentieel. Want zo blijft uw bedrijfswagen maximaal inzetbaar. Het juiste onderhoud op de juiste tijd heeft namelijk een positieve invloed op de levensduur, de restwaarde en ook op het brandstofverbruik. In combinatie met de allesomvattende fabrieksgarantie ontwikkelen wij samen met u een onderhoudsprogramma op maat. Zo rijdt u zonder zorgen en kunt u uw aandacht volledig op uw bedrijf of instelling richten.

 

In hart en nieren
Wij kennen uw auto tot in het kleinste detail en weten als geen ander wat goed voor hem is. Onze vakmensen gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Zo behoudt uw auto zijn waarde en blijft hij in elk opzicht een Mercedes-Benz. Bovendien is alleen bij ons, bij uw dealer, de uitgebreide technische informatie beschikbaar, evenals de benodigde specialistische diagnoseapparatuur.

 

Vaste pakketprijs
Ook in financieel opzicht weet u bij ons waar u aan toe bent. We hanteren heldere onderhouds- en reparatietarieven volgens vaste pakket prijzen. Of u nu in een klassieker of in de nieuwste serie rijdt, uw Mercedes-Benz wordt bij ons perfect en voor een vast bedrag onderhouden.

 

Maak nu een werkplaatsafspraak

  • Rotterdam: Driemanssteeweg 20, 010-4104000
  • Dordrecht: Pieter Zeemanweg 50, 078 6511866

Of maak uw afspraak hier online

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart