Mercedes-Benz ServiceCare – Maintenance (Onderhoud)

Bespaar op onderhoud en voorkom onverwachte kosten.

 

Met ServiceCare Maintenance koopt u vooraf een aantal onderhoudsbeurten tegen een gunstig tarief. U betaalt het onderhoud voor uw bestelwagen in vaste maandelijkse termijnen. Zo voorkomt u onnodige reparatiekosten en beperkt u stilstand.


Uw bestelwagen blijft in topconditie.

Dankzij de regelmatige en accurate controle van de belangrijkste onderdelen en functies blijft uw bestelwagenuitstekend en betrouwbaar presteren. Onderhoud voorkomt onnodige reparatiekosten en beperkt stilstand. Mercedes-Benz Maintenance omvat de onderhoudsbeurten conform de richtlijnen van de fabrikant en verhoogt zo de inruilwaarde van uw voertuig.  


Aanschaf ServiceCare Maintenance

ServiceCare Maintenance kan op elk willekeurig moment. De duur van het contract en het aantal kilometers zijn onbeperkt. U kiest zelf voor het aantal onderhoudsbeurtenwaar u gebruik van wilt maken: 2, 4 of 6 onderhoudsbeurten.

 

Inhoud van het pakket

Reguliere onderhoudsbeurten volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant. Het pakket is inclusief MobiloVan [1] en Mercedes PRO Adapter [1].

 

Looptijd en kilometrage

Maximale duur/kilometrage: onbeperkt [2].

 

Interesse of meer weten?

 
 
 
 
 
 
Bel direct:

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbirk Dordrecht: 078 6511866


[1] Mercedes Pro/Me: Standaard, inbegrepen connectiviteitsdiensten. Voor meer informatie, contacteer Hogenbirk Bedrijfswagens..

[2] De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw

Hogenbirk Bedrijfswagens

.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart