Mercedes-Benz ServiceCare – Complete (Compleet)


Het servicepakket met complete dekking.

Wanneer u op zoek bent naar een servicepakket met complete dekking is Mercedes-Benz Complete de beste oplossing. Met dit pakket zijn alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en slijtageonderdelen, gedekt tegen een vast maandelijkse bedrag [1]. Met Mercedes-Benz Complete is uw bestelwagen maximaal inzetbaar en houdt u grip op de kosten.

 

Mercedes-Benz ServiceCare Complete in één oogopslag:

ServiceCare Complete kan op elk moment tijdens de eerste 12 maanden na de kentekenregistratie worden aangeschaft, tot een maximum van 50.000 km, op voorwaarde dat de bestelwagen wordt onderhoud en in overeenstemming met het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant.

 

Inhoud van het pakket

Vervanging van versleten onderdelen (zoals remmen, accu, wielophanging, etc.) en regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen vande fabrikant. De uitgebreide garantie dekt vrijwel alle onderdelen (zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen, airconditioning). Het pakket is inclusief APK, MobiloVan [2] en Mercedes PRO Adapter [3].

 

Looptijd en kilometrage

Maximale duur/kilometrage: 7 jaar/300.000 km [4]


Interesse of meer weten?

Bel direct:

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbirk Dordrecht: 078 6511866

 

 

[1] Uitgezonderd eventuele indexering.

[2] Mobilo/MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie. Voor de voorwaarden, surf naar mobilo.mercedes-benz.be of naar mobilovan.mercedes-benz.be.

[3] Mercedes PRO/me: Standaard, inbegrepen connectiviteitsdiensten. Voor meer informatie, contacteer Hogenbirk Bedrijfswagens..

[4] De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij Hogenbirk Bedrijfswagens.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart