Mercedes-Benz erkend Schadeherstel bij Hogenbirk

Vroeg of laat krijgt elke onderneming ermee te maken: schade. Of het nu een licht of een zwaarder schadegeval betreft, wij maken uw bestelwagen weer snel en vakkundig als nieuw.

 

Veiligheid én inzetbaarheid
Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld. Zodat de waarde van uw bedrijfswagen niet terugloopt. En ook – veel belangrijker – u weer snel erover kunt beschikken, zodat de planning niet in het gedrang komt. Kleine schades kunnen wij over het algemeen repareren terwijl u wacht. Bij ons, Hogenbirk Bedrijfswagens, bent u voor schadeherstel aan het goede adres.

 

Eén adres
Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis én gebruiken uitsluitend originele Mercedes-Benz onderdelen. Zo blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schade-herstelbedrijf waar zij zelf zaken mee doet, de keuze blijft altijd aan u. Breng uw Mercedes-Benz voor schadeherstel naar zijn thuishaven, uw dealer Hogenbirk Bedrijfwagens!

 

Wat te doen bij schade?

Bij schade volstaat één telefoontje: bel 010-4104000 of 078-6511866

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart