Wij hebben uw prioriteiten op een rijtje!

 

 

10 uitstekende redenen om voor Hogenbirk Bedrijfswagens te kiezen

 

1. Flexibiliteit Wij sleutelen tot 22:00 uur!

Hogenbirk Bedrijfswagens is op elke werkdag tot 22:00 uur en op zaterdag tot 12:15 uur geopend voor reparatie, onderhoud en verkoop van onderdelen. Deze unieke service maakt u minder afhankelijk van files en uw wagenpark is hierdoor beter inzetbaar.

 

2. Altijd dichtbij Strategisch gelegen vestigingen

Direct aan de A15 (afslag Charlois), op slechts 5 minuten afstand van de Benelux-tunnel, ligt onze vestiging voor Groot Rotterdam en de Zuid-Hollandse Eilanden. In Dordrecht vindt u ons direct aan de A16 (afslag ’s-Gravendeel). Vanuit deze vestiging bedienen wij onze relaties in de Drechtsteden, Hoekse Waard en Alblasserwaard.

 

3. Service Alles om u mobiel te houden

Onze eigen Service 24 uurs-dienst staat dag en nacht voor u paraat. Met twee van de ruimst gesorteerde magazijnen, tweemaal daagse belevering uit de fabriek en een eigen bodedienst kunnen wij onze klanten een zeer hoge servicegraad bieden. Onderdelen die wij voor 10:00 uur in Duitsland bestellen, worden dezelfde dag nog geleverd. Hierdoor wordt uw stilstand tot een minimum beperkt.

 

4. Aanbevolen De beste dealer van Nederland

In de klanttevredenheidsonderzoeken van Mercedes-Benz scoren wij traditiegetrouw zeer hoog. In de afgelopen jaren zijn wij meerdere malen door onze relaties gekozen tot beste dealer van Nederland. Bij Hogenbirk is zaken doen namelijk twee-richtingsverkeer. Kijken, luisteren en meedenken met onze klanten zijn de succesfactoren van ons ervaren team.

 

5. One Stop Shop

Eén loket voor alle diensten Middels onze full service truckcentra nemen wij u alle denkbare voertuigzorgen uit handen. Naast laadklepkeuringen en ruitreparaties bent u ook voor b.v. trailerservice, bedrijfswageninrichting, inbouw van MAUT, leasing, verhuur en verzekeringen bij ons aan het juiste adres.

 

6. In één keer goed

Vakmensen met hart voor uw zaak Al onze medewerkers zijn vakmensen: gekwalificeerd, gepassioneerd en optimaal opgeleid voor alle Mercedes-Benz bedrijfswagens. Daarom werken wij efficiënter en beter en wordt uw stilstand tot een minimum beperkt. Bovendien is ons bedrijf ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

 

7. Zekerheid

Vooraf weten waar u aan toe bent Met de op uw wensen afgestemde serviceproducten zoals Stergarantie en reparatie- en onderhoudscontracten, weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zo kunt u nooit meer betalen dan u vooraf heeft gecalculeerd. U heeft al een sluitend onderhoudsplan vanaf 1 cent per kilometer.

 

8. Economisch

Total Cost of Ownership In het transport is brandstofgebruik de grootste beïnvloedbare kostenpost. Het, reeds bij de start, kiezen van het juiste voertuig is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Gezien de hoge brandstofprijzen en het belang van een goede restwaarde, is namelijk niet alleen de hoogte van de aanschafprijs bepalend; het gaat om de totale kosten van het bezit.

 

9. Innovatief

Op weg naar de toekomst Mercedes-Benz is voortdurend aan het innoveren op het gebied van logistiek- en transport efficiency. Met Mercedes-Benz WebParts kunt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig per internet originele onderdelen bestellen en Fleetboard is een onlinedienst voor transporten wagenparkmanagement. Met Euro 6 draagt Mercedes-Benz bij aan verminderde milieubelasting en MVO.

 

10. Familiebedrijf

Continuïteit en vertrouwen Als familiebedrijf zijn wij gedreven door het besef dat mobiliteit, service en ondernemerschap de motor achter onze economie is en zal blijven. Bij ons staat de klant centraal. Wij zijn er immers voor u. Onze filosofie is ‘Niet de grootste, maar wel de béste bedrijfswagendealer zijn’.

 

Hogenbirk: One Stop Shop

 •  In- en verkoop Mercedes-Benz bedrijfswagens
 • Allround werkplaatsen
 • Leasing, financiering en verzekeringen
 • Reparatie- en onderhoudscontracten
 • Used1
 • Originele onderdelen
 • Trailerservice
 • Laadklepservice
 • Chauffeursinstructie
 • Toll Collect Servicepartner (MAUT)
 • Fleetboard Premium Partner
 • Mercedes-Benz erkend schadeherstel
 • Wettelijke keuringen
 • Service 24H
 • Verhuur
 • Bedrijfswageninrichting
 • Reparatie van elektrische voertuigen

 

Download de brochure

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart