Mercedes-Benz originele onderdelen

 

Aan elk origineel onderdeel van Mercedes-Benz stellen we dezelfde eisen als aan elke Mercedes-Benz die onze fabriek verlaat. Dankzij de ervaring uit meer dan honderd jaar voertuig- en onderdelenbouw blijven alle goede eigenschappen van uw auto optimaal behouden: van zijn kwaliteit, zijn beproefde veiligheid tot zijn onvoorwaardelijke betrouwbaarheid, ook na honderdduizenden kilometers. Onze originele onderdelen zijn ook bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Nauwkeurige fabrikantgegevens, uitgebreide controles en omvangrijke tests garanderen dat elk afzonderlijk origineel onderdeel van Mercedes-Benz aan de strengste kwaliteitsnormen beantwoordt en volgens de nieuwste techniek is gebouwd.

 

Met het uitgekiende wereldwijde netwerk van de logistieke centra van Mercedes-Benz zorgen we ervoor dat alle nodige originele onderdelen van Mercedes-Benz zo snel mogelijk bij ons in Rotterdam en Dordrecht voor u klaarstaan. Onze aanbiedingen met vaste prijs voor Mercedes-Benz originele onderdelen bevatten ook de montage, zodat u de prijs van de reparatie gemakkelijk vooraf kunt berekenen.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart