.

Mercedes-Benz lanceert vernieuwde website voor Used 1:
het kwaliteitslabel voor gebruikte bestelwagens


Mercedes-Benz heeft een compleet vernieuwde website voor de Used 1 gebruikte bestelwagens gelanceerd. Technisch is de website helemaal up to date. U vindt er naast een landelijk overzicht van jonggebruikte Used 1 bestelwagens ook actuele aanbiedingen en een compleet aanbod aan services en diensten, waaronder financierings- en verzekeringsmogelijkheden tegen gunstige voorwaarden.

 

De vernieuwde website www.used1.nl biedt u een compleet overzicht van alle jonggebruikte Mercedes-Benz bestelwagens uit het hele land voorzien van het Used 1 kwaliteitslabel. Op modelniveau kunt u in de landelijke database zoeken naar een gebruikte Citan, Vito, Viano, V-Klasse of Sprinter van uw voorkeur. Nieuw daarbij is de mogelijkheid om op modelniveau door te klikken op aanverwante producten en services, bijvoorbeeld om de maandlasten voor een financieringsmogelijkheid of verzekeringspremie te berekenen.

Technisch is de website eveneens helemaal van deze tijd. De nieuwe responsive opzet van de site betekent dat www.used1.nl ook op mobiele apparaten als een smartphone of tablet geheel te bekijken is.

 

Aanbiedingen
Used1.nl biedt een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Mercedes-Benz. Ook zijn op de website de zekerheden vermeld die verbonden zijn aan het label.

 

Mercedes-Benz Used 1
Used 1 is het kwaliteitslabel van Mercedes-Benz voor een gebruikte Citan, Vito, Viano, V-Klasse of Sprinter. Used 1 gebruikte bestelwagens zijn alleen beschikbaar via de officiŽle Mercedes-Benz bestelwagendealer en bieden de zekerheden van een nieuwe auto.

 

Zo wordt iedere Used 1 bestelwagen bijvoorbeeld geleverd met, uniek voor deze branche, minimaal twaalf maanden garantie, geldend in heel Europa. Used 1 occasions zijn maximaal vijf jaar oud, hebben maximaal 180.000 kilometer gereden en zijn op 110 punten goedgekeurd alvorens ze het Used 1 kwaliteitslabel hebben gekregen.

Daarnaast weten kopers van een Used 1 occasion zich verzekerd van de hoge servicegraad van het landelijk dekkende Mercedes-Benz bestelwagennetwerk. De koper heeft ook recht op MobiloVan, de kosteloos uitgebreide pechhulpverlening in heel Europa tot een maximale voertuigleeftijd van 30 jaar.

 

Meer informatie over de Used 1 gebruikte bestelwagens van Mercedez-Benz is beschikbaar op de nieuwe website www.used1.nl