VanPartner by Mercedes-Benz:
branche-specifieke vervoersoplossingen voor professionals


Mercedes-Benz Hogenbirk gaat zich met ‘VanPartner by Mercedes-Benz’ nog nadrukkelijker toespitsen op het aanbieden van branche-specifieke vervoersoplossingen. Dankzij deze brancheverdieping en de samenwerking met gespecialiseerde en door Daimler gecertificeerde VanPartners biedt Mercedes-Benz Hogenbirk tailormade oplossingen voor individuele sectoren. Een voorbeeld van deze gerichte VanPartner-oplossingen voor de horecabranche is de Sprinter COOL met Carrier Transicold.

 

Deze brancheverdieping door Mercedes-Benz Hogenbirk – die naadloos aansluit op het Van ProCenter-programma – is een belangrijk onderdeel van de verdere professionalisering van het bestelwagennetwerk. Met VanPartner by Mercedes-Benz kiest Hogenbirk voor gerichte maatwerkoplossingen voor uiteenlopende professionals, op basis van samenwerking met door Daimler gecertificeerde toeleveranciers en op- en ombouwbedrijven. Als onderdeel van deze brancheverdieping presenteert Mercedes-Benz zichzelf en de specifieke VanPartner maatwerkoplossingen ook op uiteenlopende vakbeurzen.

 

One-stop-shopping

VanPartner by Mercedes-Benz biedt klanten de maximale zekerheid van professionele, gerichte op- en ombouwmogelijkheden en tal van voordelen. Het one-stop-shopping principe is er één van, maar bijvoorbeeld ook:

  • De zekerheid van bedrijven en producten die zijn gecertificeerd volgens de (fabrieks)richtlijnen van Daimler
  • Organisatie en kwaliteitsrichtlijnen conform de Mercedes-Benz standaarden
  • (Tenminste) 24 maanden garantie op de op- of ombouw
  • Merkspecifieke ondersteuning vanuit de technische afdelingen van Daimler, zodat het product zo optimaal mogelijk voldoet aan de Mercedes-Benz richtlijnen
  • Gerichte service vanuit VanPartner by Mercedes-Benz producten
  • Afhandeling van de order, opbouw en service via het vertrouwde Hogenbirk Van ProCenter

 

Carrier Transicold: VanPartner van Mercedes-Benz

Een recent voorbeeld van de branche-specifieke vervoersoplossingen die VanPartner by Mercedes-Benz biedt, is geconditioneerd vervoer voor onder meer de horecasector door de samenwerking met één van de grootste bedrijven op het gebied van geconditioneerde oplossingen, Carrier Transicold. Met de specialisten van Carrier Transicold kan het Mercedes-Benz Hogenbirk Van ProCenter voor elk gebruik en iedere toepassing een geschikte koelombouw samenstellen voor de Mercedes-Benz bestelwagens.

 

     

Proefrit met de Sprinter COOL

Samen met de VanPartner Carrier Transicold heeft Mercedes-Benz een aantal universeel inzetbare Sprinter COOL demo’s gebouwd, voorzien van Carrier Transicold opbouw. Een van deze demo's is nu te bekijken bij Hogenbirk. Heeft u interesse in een proefrit, meldt u dan nu aan via onderstaand formulier.


Uw gegevens


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ik wil graag een proefrit maken met de Sprinter COOL.


 
 
 


Wij nemen altijd contact met u op om bovenstaande datum en tijd te bevestigen.Mogen wij uw gegevens gebruiken voor overige marketing doeleinden?


 


Wilt u onze E-mail nieuwsbrief ontvangen?


 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart