Mercedes-Benz Certified: jong-gebruikte bestelwagens met maximale zekerheid en kwaliteit.

 

  • Used1 wordt Mercedes-Benz Certified
  • Zo goed als nieuwe bestelwagens krijgen Certified-kwaliteitslabel
  • Voertuigen gecheckt op maar liefst essentiële 65 punten
  • Tot wel 24 maanden Europa brede garantie en twaalf maanden pechhulp in heel Europa
  • Rentearief van 3,99% in combinatie met serviceproduct


Een jong-gebruikte bestelwagen die net zo betrouwbaar is als een nieuwe, krijgt van Mercedes-Benz in heel Europa het Certified-label. Dit keurmerk staat garant voor zekerheid en kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestelwagens van Mercedes-Benz die het stempel Certified verdienen, hebben een strenge controle ondergaan op 65 essentiële punten.

 

Wie voor een Certified-bestelwagen van Mercedes-Benz kiest, profiteert van veel voordelen. Zo wordt de auto geleverd met standaard APK, tot wel vierentwintig maanden garantie en minimaal twaalf maanden MobiloVan-pechhulp, ook in het buitenland. Daarbij heeft het voertuig de eerste zes maanden of 10.000 kilometer geen onderhoud nodig. Aanvullend zijn er zeer scherp geprijsde onderhoudsproducten via het ServiceCare-programma beschikbaar. En uiteraard kan men vertrouwen op het landelijke netwerk van Mercedes-Benz Van ProCenters.

 

Binnen 24 uur beschikbaar
De Certified-bestelwagens die Hogenbirk Mercedes-Benz op voorraad heeft, zijn bovendien binnen vierentwintig uur beschikbaar voor een proefrit. Inruil is mogelijk en ook zijn er legio financieringsmogelijkheden. Kopers kunnen voor dat laatste – en ook voor leasing en verzekeringen – terecht bij Mercedes-Benz Financial Services.

 

Financiering met 3,99% actierente

Tot en met 30 september 2018 geldt er een actietarief van 3,99% rente op alle Certified-bestelwagens die in combinatie met een serviceproduct worden aangeschaft (voorwaarden op de website).


actuele voorraad Mercedes-Benz Certified

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart