De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter

 

 

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter, duurzaam rendabel en altijd mobiel.

Hij is zo veelzijdig dat u altijd de juiste variant voor uw inzet vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij op een positieve manier opvalt: de nieuwe Sprinter. Met 1.700 uitvoeringen én 600 opties vindt u altijd de juiste uitvoering Sprinter.
De nieuwe Sprinter staat vanaf vrijdag 8 juni in de showrooms in Rotterdam en Dordrecht.

  

Ik heb interesse in de nieuwe Sprinter. Neem contact met mij op.

 
 
 
 
  

Klik op de foto voor een vergroting 

 

Een streling voor het oog en een verlichting van het werk.
Alleen al qua uiterlijk is de nieuwe Sprinter een highlight: zijn design volgt het moderne Mercedes-Benz designconcept ’emotie en intelligentie’. Ook de cockpit werd nieuw vormgegeven en overtuigt door zijn hoogwaardige design en uitstekende functionaliteit. Bijvoorbeeld met een intelligent, modulair opbergconcept en KEYLESS START.

 

Uw mobiliteit 4.0.
Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn er voor de Sprinter als optie verschillende radio’s, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen leverbaar. Al naargelang de behoefte varieert het aanbod van een smartphonehouder en een radio met Bluetooth®-aansluiting, DAB+ en handsfreefunctie tot een multimediasysteem inclusief touchscreen, snelle navigatie met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals men het zich zou wensen: eenvoudig.

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

Voor elke inzet een Mercedes-Benz Sprinter.
U wilt een bestelwagen die vooral praktisch en rendabel is? Of liever een bestelwagen die aan de hoogste eisen op comfortgebied voldoet? De Sprinter maakt het allebei mogelijk... en nog veel meer: de Gesloten bestelwagen, Dubbelcabine, Tourer, Chassiscabine en Chassisdubbelcabine vormen de basis voor een indrukwekkende verscheidenheid aan varianten. Het aanbod wordt uitgebreid met vier motorvarianten, talrijke opties, aandrijvingsvarianten en branchespecifieke oplossingen van carrosseriebouwers.

 

Vergroot uw kans op succes.
De Sprinter is op veiligheid doorontwikkeld. Solide basis hiervoor is de carrosserie die door zijn constructie en materiaalgebruik bijzonder stabiel is. Daar komen nog eens talrijke assistentiesystemen bij. Want ook de meest ervaren bestuurder komt in situaties terecht waar ondersteuning welkom of nodig is.

 

 

Rendement, als het erop aankomt.
Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan twintig jaar bewijst een goed renderende investering te zijn. De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. U profiteert bij het nieuwe model van een aantrekkelijke instapprijs voor de varianten met voorwielaandrijving en talrijke configuratiemogelijkheden waarbij u uw Sprinter precies zo kunt samenstellen zoals u hem nodig hebt.

 

Beter rijden dankzij intelligente connectiviteitsoplossingen.

Om uw werk zo efficiënt en aangenaam mogelijk te laten verlopen, is de nieuwe Sprinter af fabriek leverbaar met connectiviteitsoplossingen onder de naam Mercedes PRO Connect.
Mercedes PRO Connect helpt de efficiëntie en productiviteit te verhogen door bedrijf en voertuigen met elkaar te verbinden.
Dankzij de diverse verbindingsmogelijkheden en aansluitingen kan mobiele apparatuur eenvoudig met de Sprinter worden verbonden.
Om ervoor te zorgen dat deze apparatuur ook tijdens het rijden inzetbaar blijft, kan van verschillende (ook draadloze) oplaadmogelijkheden worden gebruikgemaakt wat het comfort voor de bestuurder verhoogt.

 

 

Optimaal verbonden.

Dit wordt gerealiseerd door middel van de communicatiemodule (LTE) met vast ingebouwde simkaart. Deze zorgt er voor dat gegevens snel en veilig worden doorgegeven en dat de connectiviteits- en wagenparkoplossing van Mercedes PRO
(optie, maar standaard in combinatie met de multimediasystemen) kan worden gebruikt.

 

Lees meer over de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO Connect op de Mercedes PRO Connect website,
of neem contact op met één van onze accountmanagers.


Dit is wat anderen over de nieuwe Sprinter zeggen:

 
  • The Fast Lane Truck


Video  Mercedes-Benz

Brochure en prijslijsten

Download de brochure van de nieuwe Sprinter

Download de prijslijst van de nieuwe Sprinter met gesloten cabine

Download de prijslijst van de nieuwe Sprinter met chassis(dubbel)cabine

 

 

Direct meer weten? Neem contact met een van onze accountmanagers op:

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbrik Dordrecht: 078 6511866

  

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart