.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter

 

 

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter, duurzaam rendabel en altijd mobiel.

Hij is zo veelzijdig dat u altijd de juiste variant voor uw inzet vindt, en hij ziet er zo goed uit dat hij op een positieve manier opvalt: de nieuwe Sprinter. Met talrijke varianten en uitrustingen vindt u altijd een rendabel basisvoertuig, bijvoorbeeld met voorwielaandrijving, en ook een exact op de inzet afgestemde Gesloten bestelwagen, Dubbelcabine, Chassiscabine of Tourer met representatief ingericht passagierscompartiment. De nieuwe Sprinter is nu al te bestellen bij Hogenbirk en staat vanaf medio juni in onze showrooms.

 

Klik op de foto voor een vergroting 

 

Een streling voor het oog en een verlichting van het werk.
Alleen al qua uiterlijk is de nieuwe Sprinter een highlight: zijn design volgt het moderne Mercedes-Benz designconcept ’emotie en intelligentie’. Ook de cockpit werd nieuw vormgegeven en overtuigt door zijn hoogwaardige design en uitstekende functionaliteit. Bijvoorbeeld met een intelligent, modulair opbergconcept en KEYLESS START.

 

Uw mobiliteit 4.0.
Om het werk zo rendabel en aangenaam mogelijk te maken, zijn er voor de Sprinter als optie verschillende radio’s, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen leverbaar. Al naargelang de behoefte varieert het aanbod van een smartphonehouder en een radio met Bluetoothģ-aansluiting, DAB+ en handsfreefunctie tot een multimediasysteem inclusief touchscreen, snelle navigatie met 3D-kaartweergave en smartphone-integratie. De bediening is zoals men het zich zou wensen: eenvoudig.

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

Voor elke inzet een Mercedes-Benz Sprinter.
U wilt een bestelwagen die vooral praktisch en rendabel is? Of liever een bestelwagen die aan de hoogste eisen op comfortgebied voldoet? De Sprinter maakt het allebei mogelijk... en nog veel meer: de Gesloten bestelwagen, Dubbelcabine, Tourer, Chassiscabine en Chassisdubbelcabine vormen de basis voor een indrukwekkende verscheidenheid aan varianten. Het aanbod wordt uitgebreid met vier motorvarianten, talrijke opties, aandrijvingsvarianten en branchespecifieke oplossingen van carrosseriebouwers.

 

Vergroot uw kans op succes.
De Sprinter is op veiligheid doorontwikkeld. Solide basis hiervoor is de carrosserie die door zijn constructie en materiaalgebruik bijzonder stabiel is. Daar komen nog eens talrijke assistentiesystemen bij. Want ook de meest ervaren bestuurder komt in situaties terecht waar ondersteuning welkom of nodig is.

 

 

Rendement, als het erop aankomt.
Met de Sprinter kiest u voor een voertuig dat al meer dan twintig jaar bewijst een goed renderende investering te zijn. De nieuwe Sprinter zet dit succesverhaal voort met bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid. U profiteert bij het nieuwe model van een aantrekkelijke instapprijs voor de varianten met voorwielaandrijving en talrijke configuratiemogelijkheden waarbij u uw Sprinter precies zo kunt samenstellen zoals u hem nodig hebt.

 

Video

 

Brochure en prijslijsten

Download de brochure van de nieuwe Sprinter

Download de prijslijst van de nieuwe Sprinter met gesloten cabine

Download de prijslijst van de nieuwe Sprinter met chassis(dubbel)cabine

 

Houd mij op de hoogte over de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter.

 
 
 
 
 


 

Direct meer weten? Neem contact met een van onze accountmanagers op:

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbrik Dordrecht: 078 6511866