.

AMG Line voor Mercedes-Benz V-Klasse

 

De optielijst voor de Mercedes-Benz V-Klasse is uitgebreid met de sportieve AMG Line uitrusting. Deze designlijn zet de stijlvolle looks van de V-Klasse nog nadrukkelijker aan met tal van sportief-luxe accenten.

AMG line voor Mercedes-Benz V-Klasse AMG line voor Mercedes-Benz V-Klasse AMG line voor Mercedes-Benz V-Klasse AMG line voor Mercedes-Benz V-Klasse AMG line voor Mercedes-Benz V-Klasse

Klik op een afbeelding voor een vergroting

 

Vanaf nu is AMG designlijn in Nederland bestelbaar voor V-Klasse geinteresseerden die nog mťťr willen. Daarmee is het tegelijkertijd ook voor het eerst dat een AMG Line-pakket beschikbaar is voor MPV’s van Mercedes-Benz.

 

Begeerlijk

De AMG Line-styling versterkt de dynamische uitstraling van de V-Klasse met tal van begeerlijke extra’s. De voorzijde met prominente luchtinlaten, diamantvormig gaaswerk en chromen rand, de achterspoiler en bumper met diffuser versterken het gespierde karakter van de V-Klasse nog meer. De AMG dorpels lijken aan de zijkant de lengte van de V-Klasse visueel te vergroten en voegen zo meer dynamiek toe. 19" lichtmetalen AMG-velgen met zeven dubbelspaaks design ronden het sportieve uiterlijk van de V-Klasse AMG Line af. Achter die 19" velgen gaan een 17" remsysteem en remklauwen met Mercedes-Benz-opschrift schuil.
Tevens krijgt deze uitvoering een sportonderstel dat met 15 millimeter is verlaagd. Optioneel is de AMG Line bovendien te bestellen met het AGILITY CONTROL onderstel, voorzien van continu variabele demping.

 

Interieur: sportief-chic

Het interieur van de V-Klasse AMG Line heeft eveneens duidelijk de signatuur van AMG: ventilatieopeningen in zilverchroom, sportief gestileerde pedalen van geborsteld aluminium, carbon-look afwerking en een zwarte hemelbekleding maken standaard deel uit van de nieuwe AMG Line-uitrusting.

 

Grootste panoramadak in het MPV-segment

De AMG lline V-klasse heeft het grootste panoramadak in zijn klasse. Het glazen dak meet 190 x 112 centimeter en dat garandeert een zeer licht interieur en een aangenaam comfortgevoel. Het panoramadak bestaat uit twee delen, waarvan de voorste helft elektrisch kan worden geopend en het achterste deel vast is bevestigd. Het dak kan in twee delen met een zonnerollo geblindeerd worden.

Beide systemen kunnen voor- en achterin met een knop in de console boven het hoofd worden bediend. Wanneer de auto geparkeerd is, wordt het interieur met behulp van een regensensor beschermd tegen regen, door het dak automatisch te sluiten.

 

Per direct leverbaar bij Hogenbirk Bedrijfswagens

De AMG Line is leverbaar voor alle motorvarianten en voertuiglengtes van de V-Klasse, de V-Klasse AVANTGARDE en de V-Klasse AVANTGARDE Edition.

Prijzen voor de AMG Line-uitrusting beginnen voor die laatste bij € 3.833,28 (incl. BTW) en variŽren vervolgens afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau. De Mercedes-Benz V-Klasse met AMG Line is per direct te bestellen bij Hogenbirk bedrijfswagens.

 

Video