.

Mercedes-Benz X-Klasse – de Mercedes-Benz onder de pick-ups


Een krachtige aandrijving, meer rijcomfort en toonaangevende veiligheid: de X-Klasse geeft een eerste beeld van de Mercedes-Benz X-Klasse die voor 2017 gepland staat. Bereid u voor op een opwindend rijgevoel op elke ondergrond – zowel off road als on road: de twee designvarianten, X-Klasse powerful adventurer en X-Klasse stylish explorer, illustreren op imponerende wijze de uitzonderlijke kwaliteiten van de eerste echte pick-up in het premium marktsegment.

 

De Mercedes-Benz X-Klasse wordt geleverd met vele verschillende mogelijkheden waarmee het exterieur en interieur van het model kunnen worden gepersonaliseerd. Bij de motoren is onder andere een krachtige V6-dieselmotor in combinatie met de permanente aandrijving op alle wielen 4MATIC voorzien. De motor met hoog koppel levert voortreffelijke rijdynamiek op verharde en onverharde ondergronden. De machtige aandrijving en het robuuste ladderchassis maken een nuttige last van meer dan 1,1 ton mogelijk en zorgen voor een trekvermogen van 3,5 ton. Net als alle andere Mercedes-Benz modellen wordt de pick-up uitgerust met toonaangevende veiligheidssystemen. Moderne rijassistentiesystemen verhogen zowel de veiligheid als het comfort van het model.

 

X-Klasse stylish explorer: Pure emotie en moderne schoonheid

Dynamiek en elegantie domineren het uiterlijk van X-Klasse stylish explorer en maken deze tot de perfecte metgezel in stedelijke gebieden. De afwerking in elegante, witte metallic lak benadrukt de aantrekkelijke uitstraling. Het atletisch design zorgt ervoor dat de stylish explorer zowel expressief als dynamisch oogt. Met highlights als de klassieke SUV-voorskirt, de brede wielkasten en de 22" lichtmetalen velgen in contrasterend antraciet staat het model hoog en vol zelfvertrouwen op de weg. Het sprekende, heldere design van het interieur maakt een verpletterende indruk. Naast het gebruik van luxe materialen, springt met name het boeiende contrast tussen warme en koele tinten in het oog. Bruin nubuckleder en wit nappaleder versterken elkaar op stijlvolle wijze in het interieur.

 

 

 

X-Klasse powerful adventurer: Onafhankelijkheid treft de drang naar avontuur.

De X-Klasse powerful adventurer is van de weg af even wendbaar als robuust. Met een indrukwekkende hoogte van 1,90 meter en banden van maar liefst 35 x 11.50 torent het model hoog boven de concurrentie uit. De voor het merk kenmerkende SUV-grille met dubbele lamel, de bodembeschermingsplaten voor en achter en de cladding op de spatschermen en wielkasten dwingen meteen bij de eerste blik respect af. De elektrische lier aan de voorzijde en een metalen haak aan de achterzijde stralen ook onmiskenbaar robuustheid en kracht uit. Het interieur van de X-Klasse powerful adventurer rondt het imposante uiterlijk af.

Zwart nappaleder en sierdelen van koolstofvezel contrasteren met het lemonax metallic exterieur en halen het progressieve design naar voren. De X-Klasse powerful adventurer combineert op een volstrekt nieuwe wijze robuustheid en offroadvermogen met comfort en stijl.

 

 

 

Video

 

Planning

De verwachting is dat de nieuwe X-Klasse medio september/oktober in de showroom haar opwachting maakt. Prijzen zullen enkele weken eerder bekend worden.

Deze pagina zal aangevuld worden wanneer er meer informatie beschikbaar is.

 

Interesse in de X-Klasse? Wij houden u op de hoogte

 

 
 
 
 
 


Direct meer weten? Neem contact met op ons:

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbrik Dordrecht: 078 6511866