Nieuwe Sprinter nu ook met voorwielaandrijving leverbaar

Met nieuwe 9G-TRONIC automaat of handgeschakelde zesbak

 

De Mercedes-Benz Sprinter was al leverbaar met achterwielaandrijving en vierwielaandrijving, maar is nu óók leverbaar met voorwielaandrijving.
Een voorwielaangedreven Sprinter is perfect voor veelvuldig in- en uitstappen dankzij de 8 cm lagere instap en betere stahoogte. En als gevolg van de lichtere constructie is het laadvermogen ook nog eens 50 kg hoger. Het laadvermogen van bijvoorbeeld een Sprinter 311 CDI Functional L1H1 komt hiermee op 1500 kg.

 

De voorwielaandrijver kan worden besteld met een handgeschakelde zesbak of een nieuwe 9-traps automaat met HOLD functie. Deze unieke automaat zorgt voor een lager brandstofverbruik, een dynamisch rijgedrag, een lager interieurgeluid en meer rijcomfort.

 

Door de HOLD functie is het niet meer nodig om de rem bij hellingen ingedrukt te houden. Komt u stil te staan op een helling, dan zorgt de automatische rem er voor dat de Sprinter blijft staan (en dus niet onbedoeld achteruit rolt of naar voren rijdt). De HOLD functie schakelt automatisch in als u stil staat op een helling en schakelt uit zodra u weer gas geeft.
Mercedes-Benz is de eerste fabrikant met een negentraps automaat in een bestelwagen.

 

De voorwielaangedreven Sprinter (FWD) is leverbaar vanaf slechts € 21.490,- excl  BTW en BPM.

 

Geďnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

 

 
 
 
 
 
 Direct contact:

Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
Hogenbirk Dordrecht: 078 6511866


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart