Klantervaringen met de Citan


Leonard Visser
Mobility Totaal Service

“Wat mij betreft mag de Mercedes-Benz Citan veel meer op een podium worden geplaatst. De auto is in zijn segment nog niet zo bekend en dat vind ik - zeker na deze testrit - onterecht. Als wagenparkbeheerder merk ik dat men sneller voor een traditioneel merk in dit segment kiest. Aan een Mercedes wordt niet zo snel gedacht, terwijl de Citan veel pluspunten heeft.

Qua rijgedrag is hij personenautowaardig, hij biedt voldoende ruimte en het overzicht is goed. De bediening van de instrumenten is duidelijk en bovendien is de stoel goed instelbaar en heeft hij een prima zitcomfort.

Met deze bestelwagen hebben bedrijven een goede troef in handen, helemaal als ze graag met Mercedes geassocieerd willen worden.
Vandaag heb ik met de Mercedes-Benz Citan een bezoek gebracht aan 3 van mijn klanten en ook zij reageerden enthousiast.”

 

Specificaties
- Vanaf prijs: € 11.990 exclusief btw
- Leaseprijs: € 199,- inclusief reparatie en onderhoud
- Laadvermogen: 600 kg
- Gewicht: 1320 kg
- Motorvermogen: 81 kw / 110 pk
- Afmetingen: 4,321 x 1,46 x 1,816 m
- Overige: zeer laag brandstofverbruik van 4,3 L/100km

  

Klantervaringen met de Vito


Raheem Groeneveld
Groeneveld Koeriers

“Voordat ik mijn huidige Mercedes bedrijfswagen koos was ik al erg aan het twijfelen om de Mercedes Vito aan te schaffen. Het is namelijk een hele mooie auto, en dat is met deze testrit weer gebleken. Veel vermogen, erg comfortabel, veel snufjes en een compleet interieur. Daarnaast rijdt de Vito heel vlot en is het aangenaam dat hij een automaat bezit.
Daarnaast stuurde hij heel stabiel en soepel en ligt de auto stevig op de weg. Het start/stop systeem werkt fijn, de auto reageert heel snel op het systeem. Ik had een USB-stick meegenomen, omdat ik graag naar mijn eigen muziek luister tijdens het rijden. Dat werkte prima. Het geluid was zuiver en de boxen konden lekker hard zonder dat de bass overheerste.
De navigatie werkt erg fijn, tijdens het rijden kun je gewoon het gewenste adres inspreken en de route wordt direct aangepast.”

 

Specificaties
- Vanaf prijs: € 17.990 exclusief btw
- Leaseprijs: vanaf € 299,- inclusief reparatie en onderhoud
- Laadvermogen: 1310 kg
- Gewicht: 1820 kg
- Motorvermogen: 120 kw/163 pk
- Afmetingen: 5,24 x 1,28 x 1,91 m
- Overige: 7-traps volautomaat met 2500 kg trekvermogen

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart