• Bedrijfswagens
  • Trucks

Waardevol transport vraagt om de beste oplossing.

Personenvervoer

Personenvervoer is zeer afwisselend en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. U wilt immers dat elke passagier comfortabel en veilig de plaats van bestemming bereikt. Optimaal rijcomfort door luchtvering, een perfecte wegligging en verhoogde rijveiligheid zijn letterlijk van levensbelang. 

Ombouw van bussen of voertuigaanpassingen voor rolstoel- en groepsvervoer: de hoeveelheid in- en ombouwoplossingen is eindeloos. Met de juiste oplossing brengt u uw passagiers onbezorgd en comfortabel van deur tot deur. 

 U én uw passagiers kunnen op Mercedes-Benz vertrouwen! 

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Rolstoelbus

Met de flexibiliteit van een rolstoelbus combineert u de mogelijkheid van maximaal 8 zitplaatsen of 4 opstelplaatsen voor rolstoelen.

Inrijplaat
Met een inrijplaat kunnen passagiers eenvoudig met een rolstoel of scootmobiel uw voertuig inrijden. Een vergrendelsysteem zorgt voor een veilige en comfortabele rit.

Lift
Een lift maakt uw bus niet alleen goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, het maakt uw dagelijks werk ook nog eens een stuk gemakkelijker.

Lage vloer buurtbus

Dankzij de lage instap is de buurtbus goed toegankelijk voor mensen met een rollator of kinderwagen. De buurtbus biedt ruimte aan maximaal 8 personen.

Verlaagde instap
De verlaagde instap bestaat uit twee treden. Deze zijn voorzien van een felgele kleur, waardoor slechtzienden ook veilig in kunnen stappen

Goed bereikbare zitplaatsen
Alle zitplaatsen zijn makkelijk bereikbaar en voorzien van een handgreep voor extra houvast tijdens het in- en uitstappen. Tevens is er ruimte om een rollator te plaatsen en vast te zetten.

Dé bestelwagen voor personenvervoer.

De Mercedes-Benz Sprinter is ruim en daardoor de eerste keuze voor personenvervoer. Informeer welk model en welke oplossing het beste aansluit bij uw wensen.

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Vestigingen Contactpersonen Vito Sprinter Citan


Acties en aanbiedingen

Nieuwe Vito all-in voor € 399,- p/m

Rij nu weg in een nieuwe Vito uit voorraad vanaf slechts € 399,- all-in* ..

Gratis automaat

Ervaar het gemak en comfort van de 7G-TRONIC automaat

Full Operational Lease € 10 p/d

All-in. Inclusief rente, afschrijving, onderhoud en reparatie, verzekerin..

 

Waar bent u naar op zoek?