• Bedrijfswagens
  • Trucks

Wanneer elke seconde telt

Nood- en hulpdiensten

In uw werk kan het op seconden aankomen. Hoe sneller u op de plaats van bestemming bent, hoe beter. U moet altijd inzetbaar zijn en een betrouwbare, snelle bestelwagen is daarbij essentieel. 

Met een maatwerkoplossing kunnen wij de juiste in- of ombouwoplossing aandragen voor uw bestelwagen. Van huisartsenpost tot verkeersregelaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

 Als tijd belangrijk is, is betrouwbaar vervoer essentieel. 

Onze Mercedes-Benz bestelwagen verkoopadviseurs hebben kennis en ervaring en werken nauw samen met gespecialiseerde partijen om samen met u te komen tot de beste maatwerkoplossingen. Als VanPartner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de Mercedes-Benz kwaliteitseisen. Ook kunt u rekenen op minimaal 24 maanden garantie.

Traffic support

Bent u op zoek naar voertuigen voor traffic support? Neem direct contact met ons op voor meer informatie en samen zoeken we naar de beste oplossing.

Dé bestelwagen voor hulpdiensten

Betrouwbaar én snel. De Mercedes-Benz Vito is niet voor niets al meerdere keren gekozen tot Bestelauto van het Jaar! En ook de Mercedes-Benz Sprinter staat in de top. Kies de Mercedes-Benz bestelwagen die bij het beste bij u past en Hogenbirk Bedrijfswagens helpt deze optimaal uit te rusten.

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Vestigingen Contactpersonen Vito Sprinter Citan


Acties en aanbiedingen

Nieuwe Vito all-in voor € 399,- p/m

Rij nu weg in een nieuwe Vito uit voorraad vanaf slechts € 399,- all-in* ..

Gratis automaat

Ervaar het gemak en comfort van de 7G-TRONIC automaat

Full Operational Lease € 10 p/d

All-in. Inclusief rente, afschrijving, onderhoud en reparatie, verzekerin..

 

Waar bent u naar op zoek?