• Bedrijfswagens
  • Trucks

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Schadeherstel

Schade? Dat kan iedereen overkomen! Maar wacht niet met repareren en neem contact met ons op. Achter een zichtbaar klein deukje kan voor het oog onzichtbare schade zitten. Denk aan elektronische schade. Deze kunnen invloed hebben op het functioneren van veiligheidssystemen waar u nu juist op vertrouwt.

Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis én gebruiken uitsluitend originele Mercedes-Benz onderdelen. Zo blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Dit kan u ook in een later stadium, als u de auto inruilt of verkoopt ten goede komen.

Naast grote schades kunt u bij ons ook terecht voor het verwijderen van krassen, herstellen van lakschade, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair terecht. En dit allemaal met de nieuwste technologieën.

Eén adres

Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis én gebruiken uitsluitend originele Mercedes-Benz onderdelen. Zo blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen.

U beslist! Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schade-herstelbedrijf waar zij zelf zaken mee doet, de keuze blijft altijd aan u. Breng uw Mercedes-Benz voor schadeherstel naar zijn thuishaven, uw dealer Hogenbirk Bedrijfwagens!

Wat te doen bij schade?
Bij schade volstaat één telefoontje:

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Vestigingen Werkplaatsafspraak


Acties en aanbiedingen

Nieuwe Vito all-in voor € 399,- p/m

Rij nu weg in een nieuwe Vito uit voorraad vanaf slechts € 399,- all-in* ..

Full Operational Lease € 10 p/d

All-in. Inclusief rente, afschrijving, onderhoud en reparatie, verzekerin..

Gratis automaat

Ervaar het gemak en comfort van de 7G-TRONIC automaat

 

Waar bent u naar op zoek?