• Bedrijfswagens
  • Trucks

De bestseller van 2019

Mercedes-Benz Sprinter bestverkochte bestelwagen van 2019

Mercedes-Benz Vans kijkt terug op een meer dan geslaagd 2019. Eén van de bestellers van het merk - de Mercedes-Benz Sprinter - was zelfs letterlijk de bestseller van Nederland en had zijn meest succesvolle jaar ooit.

Ondernemend Nederland koos in 2019 en masse voor de Sprinter. Mercedes-Benz Vans verkocht 7.930 Sprinters op zowel geel als grijs kenteken en was daarmee veruit koploper in de klasse van de grote bestelwagens. Bovendien was de Sprinter afgelopen jaar overall de bestverkochte bestelwagen van Nederland.

De Sprinter is niet voor niets zo succesvol. De grote en veelzijdige bestelwagen wordt door velen al sinds 1995 gezien als de benchmark in zijn segment. De huidige, derde generatie Sprinter heeft net als zijn voorgangers de vertrouwde eigenschappen die hem zo succesvol hebben gemaakt: flexibiliteit, robuustheid en zuinigheid. Hij voegt daar onder andere veiligheidsfeatures op personenwagenniveau, de digitale vlootoplossingen van Mercedes PRO en het innovatieve multimediasysteem MBUX (Mercedes-Benz User Experience) aan toe. De Mercedes-Benz Sprinter is verkrijgbaar in meer dan 1.700 verschillende varianten die naast achterwiel- en vierwielaandrijving ook over voorwielaandrijving kunnen beschikken.

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Ik wil meer weten Contactpersonen Proefrit maken Vestigingen


 

Waar bent u naar op zoek?