• Bedrijfswagens
  • Trucks

Verkoop nieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer van start

In het kort

  • Actieradius gecombineerd (WLTP) van 360 (NL) kilometer1, 2 en standaard snellaadfunctie tot 110 kW
  • Verkrijgbaar in lange (5.140 mm) en extra lange (5.370 mm) uitvoering
  • eVito Tourer: adviesprijs vanaf € 56.990 (excl. BTW/subsidies, BPM vrij), inclusief uitgebreid onderhoudspakket
  • Om te bouwen tot gesloten bestelwagen en dubbele cabine

Snelladen - grote actieradius - indrukwekkende flexibiliteit

De nieuwe Mercedes-Benz eVito Tourer beschikt over hetzelfde uiterlijk als een normale Vito. Maar achter het front bevindt zich de elektrische aandrijflijn (eATS), die de voorwielen aandrijft met een piekvermogen van 150 kW.

De energie wordt opgeslagen in een lithium-ion accu die in de bodemplaat van de bus is geplaatst. De lage en centrale opstelling heeft een positief effect op het rijgedrag van de eVito Tourer. De topsnelheden van 140 km/u (standaard) en 160 km/u (optioneel) zorgen voor een snelle verplaatsing, zelfs buiten het stadsverkeer.

Door de accu in de onderzijde te plaatsen, is de binnenruimte onbeperkt beschikbaar. Zo voldoet de eVito Tourer aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en flexibiliteit in vele gebieden van het personenvervoer.

De lokaal emissievrij rijdende bestelwagen is in twee verschillende lengtes leverbaar: de eerste variant heeft een totale lengte van 5.140 millimeter en hij er is ook een extra lange versie met een lengte van 5.370 millimeter.

Even praktisch als conventionele aandrijfsystemen; vergelijkbare TCO, aantrekkelijke subsidies

De eVito Tourer heeft een bijzonder rijke uitrusting in vergelijking met het conventionele standaardmodel, met bijvoorbeeld 17" velgen en stoelverwarming voor de bestuurder.

Talrijke assistentie- en veiligheidssystemen, zoals de actieve remassistent, Attention Assist en TEMPMATIC halfautomatische airco zijn inbegrepen. Voor het eerst is tegen meerprijs de luchtvering AIRMATIC beschikbaar, een unieke feature in dit segment. De voordelen van het systeem zijn een verhoogd rijcomfort, een geoptimaliseerd geluidscomfort en een lager verbruik bij hoge snelheden. 

 

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Ik wil meer weten WhatsApp Prijslijst Configurator Contactpersonen Vestigingen

 

1. De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing. 

2. De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken. 

Ook interessant

Tot € 2.000 duurzaamheidspremie

Op geselecteerde voorraadvoertuigen ontvangt u € 2.000 voordeel,

eVito Lines en actiepakketten

Pas zeer voordelig de eVito aan naar uw persoonlijke wensen.

 

Waar bent u naar op zoek?