• Bedrijfswagens
 • Trucks

Vanaf € 53.990 excl. BTW, incl. 4 jaar onderhoud

100% elektrische eSprinter

De volledig elektrische eSprinter is te bestellen vanaf € 53.990 exclusief BTW en inclusief vier jaar onderhoud. Na de eVito is de eSprinter het tweede Mercedes-Benz elektrische bestelwagen serieproductiemodel.

Redenen om te kiezen voor eSprinter:

 • Actieradius tot 150km (WLTP)
 • Voorzien van een snellader: binnen ca. 20 minuten weer 80% opgeladen
 • Lokaal emissievrij rijden
 • Zeer stil, weinig tot geen motorgeluid
 • Lagere bedrijfskosten, diverse fiscale voordelen
 • Geen beperking van de laadruimte, want accu's geplaatst onder de laadvloer
 • Interieur en exterieur identiek aan de Sprinter-diesel serie

Keuze: grote actieradius of hoger laadvermogen

Wat batterijcapaciteit betreft biedt de eSprinter keuze uit twee varianten, voor uiteenlopende gebruiksdoeleinden. De nadruk ligt daarbij ofwel op een grote actieradius dan wel op een hoger laadvermogen.

 • Standaard beschikt de eSprinter over een netto batterijcapaciteit van 35 kWh (41 kWh bruto), goed voor een actieradius van 120 kilometer en een maximaal laadvermogen van 1.045 kg. Dit laadvermogen ligt nagenoeg op hetzelfde niveau als dat van de conventioneel aangedreven Sprinters.
 • Optioneel is een extra hoogvoltaccu beschikbaar waardoor de totale capaciteit 47 kWh bedraagt met een rijbereik tot 168 kilometer.
  Het maximaal laadvermogen is dan 891 kg. In beide gevallen meet het laadvolume 11 m3, waarbij de laadruimte maximaal te benutten is, aangezien de batterijen onder de laadvloer zijn ondergebracht.
 r is een geïntegreerde snellaadfunctie inbegrepen, waarmee het batterijpakket in ongeveer 25 minuten is op te laden van 10 naar 80 procent.De topsnelheid is eveneens instelbaar op basis van de inzet, tot een maximum van 80, 100 of 120 km/u.

Volledig connected

Met de eSprinter zijn gebruikers standaard helemaal connected, omdat deze elektrisch aangedreven uitvoering standaard wordt voorzien van een connectiviteitsmodule. Daarmee zijn de vele voordelen van het gedigitaliseerde eVan Management nu ook voor eSprinter-kopers beschikbaar. Een voorbeeld is de Mercedes PRO connectdienst 'Remote Charge Management', die belangrijke informatie over het laadproces van de eSprinter inzichtelijk maakt (waaronder de laadstatus en het einde van het laadproces). Daarnaast kan de temperatuurregeling van de auto voor vertrek geactiveerd worden, zodat het interieur bij vertrek al een aangename temperatuur heeft, zonder dat daardoor de actieradius van de auto negatief wordt beïnvloed.

Nu te bestellen, eind 2020 in Nederland

De Mercedes-Benz eSprinter is per direct te bestellen bij de Nederlandse Mercedes-Benz Van Procenters en is daar leverbaar vanaf eind 2020. Prijzen beginnen bij € 53.990 excl. BTW. Inbegrepen is vier jaar onderhoud, evenals een garantie op het batterijpakket gedurende een periode van 160.000 kilometer of acht jaar.

Weet u of de eSprinter bij uw bedrijf past?

Met de kosteloze eVan Ready App beantwoordt vragen als "hoeveel bereik heb ik echt met een elektrisch voertuig?" En "hoe vaak moet ik een elektrisch voertuig opladen?" De eVan Ready App is geheel kosteloos.

 

 

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Ik wil meer weten WhatsApp Contactpersonen Vestigingen

Acties en aanbiedingen

Dubbelcabine eVito, eVito Tourer en EQV

Inbouw achter is mogelijk.

eVito nu te bestellen

De 100% elektrische eVito vanaf € 41.990,- excl. btw/bpm

EQV: 100% elektrische MPV

EQV: eerste elektrische premium-MPV ter wereld.

eVito Tourer nu te bestellen

De vanaf adviesprijs van de eVito Tourer bedraagt € € 56.990 (excl. BTW/s..

eVito Lines en actiepakketten

Pas zeer voordelig de eVito aan naar uw persoonlijke wensen.

Financiering vanaf 4,99%

U rijdt de Mercedes-Benz eVito nu extra voordelig in combinatie met Servi..

 

Waar bent u naar op zoek?