• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  •  



Wilt u meer informatie over onze eVans of een proefrit maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.


 

 

 
 
 

 

 
 


Elektrische bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Op weg naar duurzame mobiliteit met de eVans van Mercedes-Benz. Met het eerste volledige elektrische bedrijfswagengamma, is er nu voor iedere ondernemer een elektrische bedrijfswagen naar wens. De eVans laten zien dat lokaal emissievrij rijden, overtuigende prestaties, comfort en lage bedrijfskosten perfect kunnen worden gecombineerd. Altijd 100% in controle en altijd met het oog op morgen. Ontdek alle voordelen van elektrisch rijden voor uw onderneming. Maak nu een afspraak voor een proefrit.

Bekijk hier alle specificaties

eVito Gesloten Bestelwagen

De geavanceerde eVito Gesloten Bestelwagen voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotor. Dankzij een standaard laadvermogen van maximaal 50 kW of optioneel maximaal 80 kW kan de eVito bij een DC-snellaadstation in ongeveer 50 of 35 minuten van 10 tot 80 procent worden opgeladen. De batterij met een bruikbare capaciteit van 60 kWh maakt een actieradius mogelijk van 242-314 kilometer (WLTP).

De eVito Gesloten Bestelwagen** kan besteld worden in de lengtes "lang" en "extralang". Met zijn laadruimte van 6,0 m³ resp. 6,6 m³ hebt u dankzij de elektrische aandrijving geen enkele beperking. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 848 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 813 kg.

Ontdek nu de nieuwe eVito en krijg tot € 5.000 korting!  

De nieuwe eCitan

De eCitan is uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2024! Met zijn nadruk op veiligheid en comfort zet hij de nieuwe standaard voor bestelwagens in 2024.

Deze 100% elektrische bestelwagen biedt niet alleen fiscale voordelen, maar garandeert ook toegang tot zero-emissiezones (ZE-zones). Met een indrukwekkende actieradius tot 284 km (WLTP) en de mogelijkheid om in slechts ca. 38 minuten van 10% tot 80% op te laden, is de eCitan de perfecte elektrische partner voor lokale ritten en stadsverkeer. Daarnaast is het mogelijk om tot 1.450 kg te trekken. Ontdek nu de eCitan!

eSprinter Gesloten Bestelwagen

De eSprinter Gesloten Bestelwagen biedt talloze voordelen met zijn elektrische aandrijving voor een schonere toekomst. Met een trekvermogen tot 2.000 kg en geavanceerde technologieën staat de eSprinter garant voor een soepele en comfortabele rijervaring, waarbij duurzaamheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid samenkomen.

Met 2 motoruitvoeringen, 3 hoogspanningsbatterij-uitvoeringen en 2 lengtevarianten biedt de eCitan een scala aan keuzemogelijkheden. De elektrische actieradius reikt tot wel 500 km (WLTP). De maximale elektrische actieradius, zoals gesimuleerd volgens de WLTP-cyclus, bedraagt ongeveer 400 kilometer. Bij stedelijke ritten kan de maximale actieradius volgens simulaties conform de WLTP City-cyclus oplopen tot ongeveer 500 kilometer.

EQV

Ontdek onze EQV, de elektrische versie van de V-klasse. Met een elektrische actieradius tot 356 km (WLTP) en een snellaadtijd van slechts 45 minuten is de EQV ontworpen voor een optimale elektrische rijervaring. Met 8 zitplaatsen en een bagageruimte van 610 tot 5.010 liter biedt de EQV volop ruimte. Ga voor een exclusieve ervaring met onze AVANTGARDE Line optiepakketten. Ontdek nu de nieuwe facelift van de EQV!

   Actieradius van 356 kilometer*.
   Zitplaatsen tot 8 passagiers en bagage. 
   Inclusief revolutionair infotainmentsysteem MBUX.

eVito Tourer

Met de eVito Tourer kunt u volledig emissievrij rijden, met een actieradius tot 360 km (WLTP), perfect voor personenvervoer met plaats voor 9 personen. Met zijn krachtige elektromotor tot 150 kW (204 pk) en een bruto batterijcapaciteit van 90 kW, biedt de eVito Tourer ook comfortabele ritten buiten de stad. Ontdek nu de nieuwe eVito Tourer en ontvang tot € 5.000 korting! 

   Plek voor maar liefst 9 passagiers
   Actieradius van 360 kilometer*.
   Tot 80% opladen bij snellaadstation in ca. 45 minuten.

€ 5.000,- subsidie voor elektrische bedrijfswagens

De overheid moedigt elektrisch rijden aan. Vanaf 15 maart 2021 kunt u in aanmerking komen voor een aanschafsubsidie tot € 5.000,- op een nieuwe, volledig elektrische bestelwagen, bovenop de andere fiscale voordelen. Elektrische bedrijfswagens (tot 3.500 kg toelaatbaar totaalgewicht) komen in aanmerking voor fiscale voordelen. 

Zo is er ook nog een fiscaal voordeel: een verlaagde bijtelling en geen wegenbelasting.

U betaalt tot en met 2025 geen motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting) voor een elektrische bedrijfswagen. Op die manier wordt elektrisch rijden gestimuleerd. Voor bestelauto's zonder CO2-uitstoot geldt in 2022 een bijtellingspercentage van 16% indien de catalogusprijs niet hoger is dan € 35.000. Over het eventuele hogere bedrag geldt een bijtelling van 22%. Neem contact op met uw financieel adviseur en bespreek wat voor u van toepassing is. 

 

Waar bent u naar op zoek?