• Bedrijfswagens
  • Trucks

De rechtstreekse route naar eigendom.

Hoe Financiële lease werkt.

De rechtstreekse route naar eigendom. Dit is de perfecte manier om een Mercedes-Benz bestelwagen te kopen als u uw volledige eigendom wilt opbouwen en de totale kosten over een vaste periode wilt verspreiden.

Met Financiële Lease kiest u voor een zakelijke financiering waarbij u verzekerd bent van vaste maandbedragen. U kunt de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief btw volledig financieren. De btw dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Na het voldoen van de laatste termijn wordt de auto uw eigendom.

U heeft de mogelijkheid om naast de btw een extra aanbetaling te doen of uw huidige auto in te ruilen. Verder kunt u het maandbedrag verder verlagen door een slottermijn in de overeenkomst op te nemen. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto.

Een zakelijke financiering bestaat altijd uit rente en aflossing. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals Mercedes-Benz Service producten, verlengde garantie en de Mercedes-Benz autoverzekering.

De voordelen van Financiële Lease

  • U bent de eigenaar van uw Mercedes-Benz bestelwagen
  • U betaalt een vast bedrag per maand, bestaande uit aflossing en rente
  • Uw Mercedes-Benz bestelwagen staat op uw balans
  • U kunt gebruik maken van de kleinschaligheidsaftrek
  • U kunt de op- en ombouw van uw bestelwagen meefinancieren
  • Een flexibele aanbetaling en terugbetalingstermijn betekent dat u de financiële overeenkomst kunt aanpassen die bij u past, zoals bijvoorbeeld seizoensfinanciering
  • U kunt uw slottermijn doorfinancieren
Na betaling van het slottermijn is de bestelwagen van u. U kunt de aantrekkelijke restwaarde gebruiken als investering in een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen.

Lease calculator.

Gebruik de Mercedes-Benz Vans Lease Calculator om uw bestelwagen met bijbehorende financiering samen te stellen. De Lease Calculator helpt u de perfecte combinatie voor u te vinden.

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Voorraad Contactpersonen Proefrit maken


 

Waar bent u naar op zoek?