• Bedrijfswagens
  • Trucks

Wij hebben uw prioriteiten op een rijtje.

1. Flexibiliteit

Wij sleutelen tot 22:00 uur. Hogenbirk Bedrijfswagens is op elke werkdag tot 22:00 uur en op zaterdag tot 12:15 uur geopend voor reparatie, onderhoud en verkoop van onderdelen.

Deze unieke service maakt u minder afhankelijk van files en uw wagenpark is hierdoor beter inzetbaar.

2. Altijd dichtbij

Strategisch gelegen vestigingen.  Direct aan de A15 (afslag Charlois), op slechts 5 minuten afstand van de Benelux-tunnel, ligt onze vestiging voor groot Rotterdam en de Zuid-Hollandse Eilanden.

In Dordrecht vindt u ons direct aan de A16 (afslag 's-Gravendeel). Vanuit deze vestiging bedienen wij onze relaties in de Drechtsteden, Hoekse Waard en Alblasserwaard.

3. Snel weer op weg

Alles om u mobiel te houden.  Onze eigen Service 24 uurs-dienst staat dag en nacht voor u paraat. Met twee van de ruimst gesorteerde magazijnen, tweemaal daagse belevering uit de fabriek en een eigen bodedienst kunnen wij u een zeer hoge servicegraad bieden.

Onderdelen die wij voor 10:00 uur in Duitsland bestellen, worden dezelfde dag nog geleverd. Hierdoor wordt uw stilstand tot een minimum beperkt.

4. Hoogste klanttevredenheid

De beste dealer van Nederland.  In de klanttevredenheidsonderzoeken van Mercedes-Benz scoren wij jaar-op-jaar zeer hoog. In de afgelopen jaren zijn wij meerdere malen door Mercedes-Benz én door onze relaties gekozen tot beste dealer van Nederland.

5. One Stop Shop

Eén loket voor alle diensten.  Onze complete service ondervangt alle denkbare voertuigzorgen. Naast laadklepkeuringen en ruitreparaties dragen wij ook zorg voor trailer- service, bedrijfswageninrichting, inbouw van MAUT, lease, onderhouds- contracten, schadeherstel, vervangend vervoer, verhuur en verzekeringen.

6. In één keer goed

Vakmensen met hart voor uw zaak.  Alle monteurs die aan uw auto werken zijn vakmensen: gekwalificeerd, gepassioneerd en optimaal opgeleid voor alle Mercedes-Benz bedrijfswagens. Dit resulteert in efficiëntere, snellere en betere reparaties en onderhoudsbeurten en wordt uw stilstand tot een minimum beperkt.

Bovendien is ons bedrijf naast de strenge Mercedes-Benz eisen ook ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.

7. Zekerheid

Vooraf weten waar u aan toe bent.  Met de op uw wensen afgestemde serviceproducten zoals Ster-Garantie, SterService, SterOnderhoud, SterDeals en reparatie- en onderhoudscontracten, weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Zo kunt u nooit meer betalen dan u vooraf heeft gecalculeerd.

8. Economisch

Total Cost of Ownership.  De totale bezitskosten van een bedrijfswagen spelen een steeds grotere rol bij de aanschaf. In de transportbranche is het al heel gebruikelijk om naast aanschafprijs bijvoorbeeld ook restwaarde en brandstof- verbruik mee te calculeren. Niet alleen de hoogte van de aanschafprijs is namelijk bepalend: het gaat om de totale kosten van het bezit. Wij berekenen graag uw persoonlijke kostenoverzicht voor uw wagenpark.

9. Innovatief

Op weg naar de toekomst.  Mercedes-Benz loopt altijd voorop in technologische ontwikkelingen. Denk hierbij aan veiligheidssystemen, brandstofbesparing, en service niveau.

10. Familiebedrijf

Continuïteit en vertrouwen.  Als familiebedrijf worden wij gedreven door mobiliteit, service en ondernemerschap en veel van onze medewerkers kennen een lang dienstverband; dit betekent vertrouwde gezichten.

Wij zijn er voor u! Onze filosofie: 'Niet de grootste, maar wel de béste'

 

Waar bent u naar op zoek?