• Bedrijfswagens
  • Trucks

Drie maanden uitstel van betaling bij financiering

Kies nu en rijd tot de herfst op onze rekening*

Gelukkig! Er komt steeds meer ruimte om weer als vanouds te ondernemen. Hogenbirk Bedrijfswagens helpt u daarbij! Als u nu kiest voor een Mercedes-Benz Citan, Vito, V-Klasse of Sprinter uit voorraad, dan vergoeden wij de eerste 3 maanden uw financiering*.

Zo past een nieuwe Mercedes-Benz bestelwagen nu in uw toekomst.

  • Van toepassing op een Citan, Vito, V-Klasse of Sprinter uit voorraad
  • De eerste 3 maanden een gereduceerd tarief, wij betalen vervolgens deze kosten aan u terug
  • Regulier maandbedrag vanaf de 4de maand

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Voorraad Contactpersonen Proefrit maken


* Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Aanbod is alleen bestemd voor zakelijke klanten. Tarief gebaseerd op Netto Financiële Lease en alleen geldig in combinatie met afname van een voertuig uit voorraad met een Service Care product. U betaalt voor de eerste 3 maanden een gereduceerd tarief (respectievelijk € 69 voor de Citan of € 169 voor de Vito, Sprinter en V-klasse. Dit bedrag wordt door Hogenbirk Bedrijfswagens aan u gecrediteerd) en u betaalt vanaf de 4e maand (gespreid over de resterende looptijd) de normale maandelijkse termijn incl. het uitgestelde deel (rente en afschrijving van de 1e tot en met de 3e maand).
Actie geldig van 01/06/2020 tot en met 30/09/2020 voor nieuwe Mercedes-Benz Bestelwagens uit voorraad.
Uiterste registratiedatum van het voertuig op 30/09/2020. Looptijd: 3 + 45 maanden of 3 + 57 maanden. De uitgestelde betaling is niet van toepassing op eventuele servicecomponenten (onderhoud, verzekering, belastingen, etc.).
Tarieven zijn onder voorbehoud van financiële acceptatie en rentewijzigingen. Vraag naar de voorwaarden bij één van onze verkopers.
 

Waar bent u naar op zoek?