@media screen and (max-width: 1023px) { .hideonmobile {display:none !important} }

FleetBoard app voor chauffeurs nu in Google Play store 

 

Mercedes-Benz FleetBoard introduceert FB Driver.app waarmee chauffeurs hun rijstijl direct inzichtelijk hebben. De gratis app kan gekoppeld worden aan FleetBoard en biedt diverse extra funties als Time Management, Fitness-Coach en Mijn Community. De FB Driver.app voor Android per direct gratis te downloaden in Google Play.

 

FleetBoard lanceert een smartphone-app speciaal afgestemd op de behoeften van chauffeurs. De app kan gekoppeld worden aan FleetBoard, waardoor chauffeurs hun rijstijlwaardering direct inzichtelijk hebben. Daarnaast biedt de FB Driver. app verschillende andere functies. Zo kunnen chauffeurs hun rij- en rusttijden handig bijhouden en “connecten” met andere chauffeurs.

 

Ook biedt de app een tool die helpt bij het handhaven van een gezond eetpatroon en laat een stappenteller zien hoe veel de chauffeur dagelijks beweegt. De app is vanaf heden gratis te downloaden in Google Play store.

 

Voor de chauffeur

FB Driver.app is speciaal voor de chauffeurs. Met de app hebben chauffeurs voor het eerst direct toegang tot hun voertuiggegevens, alsmede de gegevens van de FleetBoard diensten Time Management en Performance Coach.

 

Met de hoofdfunctie van de app, Performance Coach, heeft de chauffeur inzicht in zijn huidige rijstijl en kan hij zien hoe de waardering zich verhoudt tot het gemiddelde van alle chauffeurs. Niet alleen ziet de gebruiker een overzicht van de laatste twaalf ritten, ook zijn de ritten oproepbaar waarna de rijstijldetails per rit zichtbaar worden.

Chauffeurs die willen weten in welk aspect van hun rijstijl nog winst te behalen valt, hebben met de app een motiverende tool in handen. Niet alleen biedt de app inzicht in de rijstijl van de chauffeur, ook laat de app bij Mijn Truck belangrijke voertuiggegevens zien, zoals het brandstof- en AdBlue-niveau, de kilometerstand en de PPC-waarde.

 

Naar de FB Driver app op Google Playstore

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart