@media screen and (max-width: 1023px) { .hideonmobile {display:none !important} }

De Mercedes-Benz Atego

Distributietransport. 6,5Ė16 ton.

Mercedes-Benz Atego

De nieuwe norm in het het distributietransport Met nieuwe motoren, talrijke nieuwe technische maatregelen en uitrustingen brengt de Atego meer waarde, gebruiksmogelijkheden en efficiŽnte in het distributietransport.

 

Waarde: De Atego benadrukt nog meer wat van belang is – omdat deze niet alleen de uitmuntende eigenschappen van zijn voorganger in zich draagt, maar deze sterke punten ook verder uitbouwt: de hoge kwaliteit, uitmuntende betrouwbaarheid en duurzame constructie.

Gebruik: De Atego is dankzij talrijke verdere uitrustingen perfect voor het gebruik in het distributietransport en geheel afgestemd op de eisen van deze sector. Nůg meer ergonomie en comfort, krachtige Euro VI-motoren, Mercedes PowerShift 3 en nog veel meer staan garant voor een indrukwekkende rijervaring.

EfficiŽntie: Een lager verbruik tot 5%*, lagere onderhoudskosten en FleetBoardģ EcoSupport zijn slechts enkele voorbeelden bij de Atego – zo wordt bij elke levering voor een exta portie efficiŽntie aan boord gezorgd.

 

Nieuw exterieurdesign

Het nieuwe markante uiterlijk van de Atego spreekt duidelijke taal. Van de bumper en het standaard dagrijlicht tot de aerodynamische belijning en het dak is alles nieuw, past alles als gegoten en is alles typisch Mercedes-Benz.

* Bij ritten in het stadsverkeer valt de brandstofbesparing wat lager uit dan bij ritten op provinciale en snelwegen.

 

Video Mercedes-Benz Atego

Meer weten over de Mercedes-Benz Atego?

Neem contact op met ťťn van onze truck specialisten

  • Rotterdam: Driemanssteeweg 20, 010-4104000
  • Dordrecht: Pieter Zeemanweg 50, 078 6511866
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart