@media screen and (max-width: 1023px) { .hideonmobile {display:none !important} }

FUSO mogelijkheden: Van hier tot Tokyo

De mogelijkheden met de FUSO Canter zijn eindeloos, oftewel: van hier tot Tokyo. De Canter maakt zich dankzij het grote modelaanbod en de verschillende opbouwoplossingen overal nuttig: van de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector. Kortom, hoe uw transportwensen er ook uitzien, er is ook voor uw werk altijd de juiste FUSO Canter leverbaar. 
 

Hogenbirk FUSO deal: Canter 3S13 met voordeel

LAADVERMOGEN van hier tot Tokyo.

Typisch de Canter. Compact, extreem wendbaar Ún enorm krachtig.
Deze betrouwbare Japanner is dan ook opgewassen tegen het zwaarste werk. Met een maximaal aanhangwagengewicht van 3,5t en een totaal toegelaten gewicht (GVW) van 3,5t tot 8,5t is er bijna niets dat de Canter niet kan.
Mede dankzij het brede leveringsprogramma en de opbouwmogelijkheden van hier tot Tokyo is de Canter het ideale werkpaard voor o.a. loonwerkers.

Hogenbirk FUSO deal: van hier tot Tokyo

WENDBAAR van hier tot Tokyo.

Typisch de Canter. Compact, krachtig Ún bijzonder wendbaar.
Met een cabinebreedte vanaf 1,70 meter kan deze betrouwbare Japanner op plekken komen die voor anderen onbereikbaar blijven. Met een laadvermogen tot 6t is er bijna niets dat de Canter niet kan. Mede dankzij het brede leveringsprogramma en de opbouwmogelijkheden van hier tot Tokyo is de Canter het ideale werkpaard voor o.a. afvalverwerkers. Zo kun je de stadsvriendelijke Canter EcoHybrid bijvoorbeeld opbouwen tot huisvuilwagen.

Hogenbirk FUSO deal: Canter 3S13 met korting

INZETBAAR van hier tot Tokyo.

Typisch de Canter. Compact, zuinig, krachtig Ún bijzonder wendbaar.
Deze betrouwbare Japanner is dan ook ideaal voor het veelzijdige en veeleisende werk in de stad of in de groenvoorziening. Dankzij de zeer kleine draaicirkel en een cabinebreedte vanaf 1,70 meter kan de Canter op plekken komen die voor anderen onbereikbaar blijven. En met de stadsvriendelijk EcoHybrid kan dit ook nog eens bijzonder stads- en milieuvriendelijk. De vele opbouwmogelijkheden en het laadvermogen tot 6t maken van de Canter het perfecte werkpaard voor o.a. gemeenten en hoveniers.

 

Meer weten of een proefrit maken?

Neem gerust contact met ons op!

  • Rotterdam: Driemanssteeweg 20, 010-4104000
  • Dordrecht: Pieter Zeemanweg 50, 078 6511866
    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart