@media screen and (max-width: 1023px) { .hideonmobile {display:none !important} }

De FUSO Canter. Made for business.

Eén Canter, legio mogelijkheden. Ongeacht waarvoor u de Canter inzet: de Canter overtuigt altijd. Van 3,5 tot 8,55 ton en van 4x4 tot Eco Hybrid – dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen, deels ook af fabriek, is ook voor uw werk de juiste Canter leverbaar.

 

Drie cabinetypes en 6 zes wielbasis

Met drie cabinetypen, zes wielbases en een uiterst hoog laadvermogen en optimale draaicirkel voor krappe situaties overtuigt de Canter in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens. Bovendien voldoen alle drie de motoruitvoeringen aan de nieuwe emissienorm Euro 5b+ of Euro VI.

 

FUSO Canter: onbeperkte variabiliteit

Dankzij vijf gewichtsklassen, drie cabines, drie motoren, zes wielbases, uiteenlopende opbouwen af fabriek, een handgeschakelde versnellingsbak of de automatische DUONIC®-transmissie met dubbele koppeling, krijgt u altijd een Canter samenstellen die perfect is afgestemd op wat u doet. Bovendien kunt u hierbij ook nog eens kiezen uit vierwielaandrijving of Eco Hybrid-technologie.

 

Cabines en chassis.

De FUSO Canter kan volledig of naar wens individueel worden geconfigureerd:

 Gewichtsklassen:  Wielbasis: Cabines:  Motoren:
3,5 ton   2.500 mm  Standaard (slechts 1,7 meter breed)  96 kW (130 pk)
6,5 ton   2.800 mm  Comfort 110 kW (150 pk)
 7,5 ton  3.400 mm  Dubbelcabine conform 129 kw (175 pkK 
8,55 ton  3.850 mm    

 

FUSO Canter Hybrid

De FUSO Canter is tevens beschikbaar in een unieke Hybrid uitvoering

 

 FUSO is onderdeel van Daimler AG

Visie op vooruitgang standaard. Sinds 2004 is de ervaring van Daimler en het merk FUSO op het gebied van ontwerp en ontwikkeling gebundeld. Met één doel: de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen waarmee uiteindelijk emissievrij kan worden gereden. Voor geavanceerde mobiliteit waarbij natuurlijke hulpbronnen en het milieu worden ontzien. FUSO – een merk van Daimler 

  

Video FUSO Canter

 

Meer weten over de FUSO Canter?

Neem contact op met onze FUSO specialist Bas de Jong, tel. 06-52657325.

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart