@media screen and (max-width: 1023px) { .hideonmobile {display:none !important} }

Road Efficiency: rendement is de som der delen

Naast een gunstig brandstofverbruik is Mercedes-Benz Trucks bekend pionier te zijn op het gebied van veiligheid en techniek. Deze punten worden belicht binnen RoadEfficiency, hét thema van Mercedes-Benz Trucks. Aangetoond wordt hoe transportondernemers de trucks van Mercedes-Benz efficiënt mogelijk kunnen inzetten voor maximaal rendement van de onderneming.

+ Lage kilometerkostprijs

+ Hoge veiligheid

+ Maximale inzetbaarheid

--------------------------------------------------

Rendement 

 

 

Lage kilometerkostprijs

Gunstig brandstofverbruik, lange onderhoudsintervallen en hoge restwaarde. De belangrijkste speerpunten van Mercedes-Benz. Daarom ondergingen de motoren en de aandrijflijn een transformatie die ze nog zuiniger maakt. Met onder meer een verbeterde inspuiting en turbo werd forse winst geboekt. De Actros met nieuwe motoren en aandrijflijn verbruikt tot wel 6% minder brandstof.Hoge Veiligheid

Remsysteem Active Brake Assist 4 gaat nog een stap verder dan zijn voorganger Active Brake Assist 3 en reageert ook op voetgangers en fietsers. Het systeem voert zelf een noodstop uit maar de chauffeur blijft altijd de controle houden. Bijvoorbeeld wanneer een noodstop niet verantwoord is.


Met Sideguard Assist introduceert Mercedes-Benz een geheel nieuw innovatief veiligheidssysteem dat gericht is op binnenstedelijke veiligheid. Sideguard Assist houdt de hele lengte van de truck (inclusief trailer) in de gaten en waarschuwt de chauffeur met visuele en akoestische signalen als voetgangers en fietsers, net als auto’s en statische voorwerpen, in de dodehoek dreigen te ‘verdwijnen’.Maximale inzetbaarheid

Rendement wordt ook behaald door trucks maximaal in te zetten. Daarom komt Mercedes-Benz Trucks met het nieuwe, revolutionaire serviceproduct Mercedes-Benz Uptime. Door transportondernemingen, trucks en de Mercedes-Benz dealer intelligent met elkaar te verbinden, zorgt Mercedes-Benz Uptime ervoor dat trucks optimaal inzetbaar zijn.


Wanneer de sensoren iets opmerken, wordt de vrachtwagen afhankelijk van de ernst van de storing naar de eerste werkplaats in de omgeving gestuurd waar de benodigde onderdelen al klaar liggen. Met Mercedes-Benz Uptime kunnen pech onderweg en andere ongeplande situaties waarbij een voertuig stil komt te staan, tot een minimum beperkt worden. Bovendien kunnen werkplaatsbezoeken worden gebundeld voor meer efficiëntie. Zo komt de planning niet in het gedrang en kan een nóg hogere inzetbaarheid van de voertuigen in het wagenpark bereikt worden. 


 

Verhoog uw rendement met de oplossingen van Hogenbirk Bedrijfswagens

Wij doen er alles aan om uw kosten laag te houden! En we willen dat graag bewijzen met onze oplossingen!

  • Leo Schot: 06-53911602
  • Jaco van Selm: 06-21991199
  • Bas de Jong: 06-52657325

Bas de Jong
Accountmanager Trucks Rotterdam


Jaco van Selm
Commercieel Manager Trucks
en Speciale voertuigen

Leo Schot
Accountmanager Trucks

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart