@media screen and (max-width: 1023px) { .hideonmobile {display:none !important} }

Fuel Duel: ervaar zelf de zuinigheid van de Actros

 


De Mercedes-Benz Fuel Duel, welke zijn oorsprong vindt in 2010 in Nederland, is inmiddels in vele Europese landen een groot succes. Er zijn meer dan 4.810 Fuel Duels in 22 landen verreden en er werd meer dan 25,5 miljoen kilometer afgelegd. Het brandstofvoordeel beliep maar liefst 11,1%. In Nederland zijn er 618 duels gevoerd met een totaal aantal gereden kilometers van 2,037 miljoen en een brandstofvoordeel van 9,9%.


Zet een stap vooruit.
Ondernemen is net als topsport. Dag in dag uit geef je alles wat je hebt. Zoals u een extra stapje doet voor uw klanten, zo doen wij een stapje extra voor u. Met onze nieuwe Actros met doorontwikkelde Predictive Powertrain Control kan een brandstofbesparing tot 3% op snelwegen en tot 5% op provinciale wegen in vergelijking tot zijn voorganger worden behaald. Test de nieuwe Actros in uw eigen bedrijf tijdens de Fuel Duel en ervaar het verschil. Tijdens de Fuel Duel maakt u gebruik van uw eigen ritten, uw eigen ladingen en natuurlijk uw eigen chauffeurs. Alleen de truck is niet van u. Nog niet. Ontdek het zelf tijdens de tweeweekse Fuel Duel. Neem geen genoegen met minder. Go the extra mile!


Brandstofkosten maken 50 tot 60% deel uit van de voertuiggerelateerde kosten tijdens de levensduur van het voertuig. Elke kleine besparing in het verbruik kan een grote invloed hebben op de efficiŽntie van het wagenpark. Bovendien wilt u als ondernemer waarschijnlijk ook de CO2-emissie van uw trucks reduceren. Vijf procent minder brandstof betekent automatisch vijf procent minder CO2-emissie. De Fuel Duel is dus niet alleen zeer kosteneffectief, maar kan ook een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van uw bedrijf.

Zet een stap vooruit – go the extra mile!


De nieuwe Actros.
3% efficiŽnter op snelwegen en 5% op provinciale wegen.
De Actros waarin u tijdens het Fuel Duel rijdt, is zeker geen speciaal voorbereid voertuig. Deze Mercedes-Benz trekker heeft een uitgebalanceerde aandrijflijn die uit elke druppel diesel het beste haalt, een verder ontwikkelde aerodynamica en talrijke innovaties waardoor het brandstofverbruik nog lager is.


Gaat u het Fuel Duel aan?

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbrik Dordrecht: 078 6511866 

Of stuur een mail:

 
 
 
 
 
Zo werkt uw Fuel Duel:

  • Onze Fuel Duel Actros rijdt ca. 2 weken mee in uw wagenpark; uw eigen chauffeur zit achter het stuur en rijdt eigen ritten en trajecten.
  • Het telematicasysteem FleetBoard registreert het brandstofverbruik en de rijstijl.
  • Een tussentijdse rapportage maakt bijsturen mogelijk, de eindrapportage levert het onomstotelijke bewijs.


Verlagen TCO

Het thema Total Cost of Ownership (TCO) heeft bij Mercedes-Benz de volle aandacht. Restwaarde, onderhoud en natuurlijk brandstofverbruik zijn bepalend voor het rendement van uw transport. Brandstofkosten vormen 50 tot 60% van de voertuiggerelateerde kosten gedurende de looptijd. De Mercedes-Benz Actros is de onbetwiste zuinigheidskampioen. Al jaren. Daardoor bent u aan het eind van de looptijd van uw truck aantoonbaar voordeliger uit.


Continue innovaties voor verlagen brandstofverbruik

Mercedes-Benz ontwikkeld continu nieuwe, brandstofbesparende technieken zoals onze anticiperende cruise control Predictive Powertrain Control (PPC) en de geperfectioneerde OM 471-motor. De Actros kent dan ook geen gelijke als het gaat om rendement. Dat vinden niet alleen wij maar ook vele transporteurs. 

 

    Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart