Ondernemen met kwaliteit

 

 

ISO 9001:2015 - ISO 14001:2015

Hogenbirk Bedrijfswagens is continu bezig om service en kwaliteit op een hoog niveau te houden. Wij zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd, deze certificeringen staan garant voor kwaliteit en verantwoord omgaan met alle milieuaspecten die binnen een garagebedrijf aanwezig zijn. Naast de interne en externe periodieke ISO audits worden onze verkoop-, aflever,- en onderhoudsprocessen continu door Mercedes-Benz gecontroleerd. Dit gebeurt onder andere door het versturen van enquêtes. Als u een enquête krijgt stellen wij een positieve reactie bijzonder op prijs. Indien u vragen heeft over een door Mercedes-Benz verstuurde enquête neemt u dan contact op met uw contactpersoon. 
  Van ProCenterVan ons Van ProCenter mag u méér verwachten.

Het dagelijks gebruik van een bestelwagen is niet te vergelijken met dat van een personenwagen. Dat vraagt om een professionele aanpak van uw dealer. Een dealer die maatwerk levert door vooraf goed na te denken, maar ook van aanpakken weet als de situatie daar om vraagt. Kortom, een dealer die ú helemaal begrijpt. Wij dus.

Nog een overtuigend argument om nader kennis te maken met ons is onze gespecialiseerde bedrijfswagenorganisatie van Hogenbirk Bedrijfswagens. Wij denken graag met u mee en leveren zo maatwerk. Of het nu een inbouw, configuratie, verzekering, verlengde garantie of misschien wel onze ruime openingstijden betreft, al onze werkzaamheden en adviezen staan in het teken van uw mobiliteit. Enig idee hoeveel u dát waard is.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart