• Bedrijfswagens
  • Trucks

 Ontdek de nieuwe eSprinter Gesloten bestelwagen en ga voor duurzaam ondernemen.

Onderneem duurzaam met de eSprinter.

De eSprinter is de ideale elektrische bedrijfswagen voor planbare ritten in de stad. Tot 168 kilometer rijden zonder op te laden is mogelijk. Door de efficiënte elektro-aandrijving met maximaal 85 kW (116 pk) is hij even betrouwbaar, zuinig en flexibel zoals u al bijna 25 jaar gewend bent van een Sprinter. Met de eSprinter onderneemt u duurzaam. 

De laadruimte is net zo groot als u van de Sprinter gewend bent. 

De eSprinter heeft 11 m3 laadvolume. De elektrische bedrijfswagen is uitsluitend leverbaar in de lengte standaard (A2), met hoog dak. Afhankelijk van het accuformaat varieert het laadvermogen van 1040 kg bij 35 kWh tot 890 kg bij 47 kWh bruikbare accucapaciteit. Ook voor de eSprinter zijn er uitrustingen beschikbaar waardoor de laadruimte naar uw wensen kan worden gebruikt. 

De elektromotor is efficiënt en overtuigt door een aangename draaistabiliteit.

De efficiënte elektromotor overtuigt door de grote koppel en aangename draaistabiliteit. De motor draait bijna geruisloos en het maximale koppel is al beschikbaar vanaf de eerste motoromwenteling. Er komt geen uitstoot vrij bij de aandrijving. Dit maakt van de elektromotor een economisch en ecologisch toekomstbestendig aandrijftype in steeds strengere emissievoorschriften. Daarnaast heeft een elektromotor een aanzienlijk hoger rendement in vergelijking met een verbrandingsmotor en is deze minder onderhevig aan slijtage en onderhoud.

Proefrijden in de eSprinter Gesloten Bestelwagen?


Dat kan binnenkort!
Vul hieronder uw gegevens in en wij nodigen u uit zodra dit model bij ons binnen is


 
 


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

 

 
 

 
 


Download prijslijst

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?