• Bedrijfswagens
  • Trucks

 Ontdek de nieuwe eSprinter Gesloten bestelwagen en ga voor duurzaam ondernemen.

Onderneem duurzaam met de eSprinter.

De eSprinter is de ideale elektrische bedrijfswagen voor planbare ritten in de stad. Tot 150 kilometer rijden zonder op te laden is mogelijk*. Door de efficiënte elektro-aandrijving met maximaal 85 kW (116 pk) is hij even betrouwbaar, zuinig en flexibel zoals u al bijna 25 jaar gewend bent van een Sprinter. Met de eSprinter onderneemt u duurzaam. 


* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

De laadruimte is net zo groot als u van de Sprinter gewend bent. 

De eSprinter heeft 11 m3 laadvolume. De elektrische bedrijfswagen is uitsluitend leverbaar in de lengte standaard (A2), met hoog dak. Afhankelijk van het accuformaat varieert het laadvermogen van 1040 kg bij 35 kWh tot 890 kg bij 47 kWh bruikbare accucapaciteit. Ook voor de eSprinter zijn er uitrustingen beschikbaar waardoor de laadruimte naar uw wensen kan worden gebruikt. 

De elektromotor is efficiënt en overtuigt door een aangename draaistabiliteit.

De efficiënte elektromotor overtuigt door de grote koppel en aangename draaistabiliteit. De motor draait bijna geruisloos en het maximale koppel is al beschikbaar vanaf de eerste motoromwenteling. Er komt geen uitstoot vrij bij de aandrijving. Dit maakt van de elektromotor een economisch en ecologisch toekomstbestendig aandrijftype in steeds strengere emissievoorschriften. Daarnaast heeft een elektromotor een aanzienlijk hoger rendement in vergelijking met een verbrandingsmotor en is deze minder onderhevig aan slijtage en onderhoud.

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Contactpersonen

Proefrijden in de eSprinter Gesloten Bestelwagen?


Met welk model zou u een testrit willen maken?


 
 


Wanneer zou u willen gaan rijden?


 
 


Een aantal gegevens zodat wij contact met u kunnen opnemen


 
 
 
 
 
 


Vanaf welke vestiging wilt u gaan testrijden?


 


Wij nemen contact met u op om proefrit afspraak met u te bevestigen.Wilt u onze E-mail nieuwsbrief ontvangen?


 Download prijslijst

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?