• Bedrijfswagens
  • Trucks

De Citan biedt u een perfecte, compacte bedrijfswagen voor in de stad door in een handomdraai meer laadruimte te creëren.

Dé bedrijfswagen voor in de stad. 

De Citan Tourer rijdt comfortabel en is wendbaar dankzij de comfortabele stoelen en het fijn afgestelde onderstel. Perfect voor in de stad. De elektrische stuurbekrachtiging en schakelindicatie vormen de basis van zuinig rijden. De Tourer wordt aangedreven door krachtige diesel- en benzinemotoren met een laag brandstofverbruik (vanaf 4,6 l / 100 km). Bovendien kunt u met een gerust gevoel de weg op dankzij de uitgebreide garantie en het professionele onderhoud, standaard onderdeel van onze ServiceCare-pakketten. 

Functioneel en comfortabel interieur. 

Functionaliteit en comfort zijn in het interieur goed op elkaar afgestemd. Van de hoge zitpositie tijdens het rijden tot de lage drempels die het instappen makkelijker maken. De bestuurdersstoel biedt ondersteuning bij de rug en heeft ademende en slijtvaste bekleding. De driepersoonszitbank heeft verstelbare hoofdsteunen en driepuntsveiligheidgordels op elke zitplek. Alle bedieningselementen zijn overzichtelijk aangebracht en eenvoudig te bedienen. Daarnaast zijn er vele praktische opbergmogelijkheden met een volume van in totaal 77 liter. 

Highlights van de standaarduitrusting.

Het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® behoort tot de standaarduitrusting van de Citan Tourer. Het programma evalueert continue de meetgegevens van de stuurhoeksensor, de toerentalsensoren, de dwarsversnellings- en giersensor. Ook kan het de bestuurder ondersteunen als het voertuig in een instabiele rijtoestand terechtkomt. Met de ISOFIX-kinderzitjesverankering kan een compatibel kinderzitje gemakkelijk op de bijrijdersstoel worden bevestigd. Daarnaast heeft de Tourer onder andere standaard een extra remlicht, asferisch gebogen spiegelglas en een diefstal- en inbraakalarminstallatie. 

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Contactpersonen

Proefrijden in de Citan Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?