• Bedrijfswagens
  • Trucks

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. 

Nog veiliger, krachtiger en comfortabeler. 

Met intelligente rijassistentiesystemen, krachtige motoren en een nieuw multimediasysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers. Dankzij de optie Distronic (actieve afstand assistent) en actieve remassistent heeft de Vito een goed beeld van de verkeerssituatie en rijdt u veiliger naar uw bestemming. De 4-cylinderdieselmotor OM654 heeft altijd standaard de 9G-TRONIC automaat. Deze motor maakt het rijden nog efficiënter met een lager geluids- en trillingsniveau.

Genoeg laadruimte voor uw lading. 

De Vito Gesloten Bestelwagen beschikt over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een laadruimlengte van maar liefst 3 meter (in het geval van de lange Gesloten Vito Bestelwagen) kunt u veel lading kwijt. Dankzij de scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd. Met de optionele schuifdeur links beschikt de bedrijfswagen over drie laadopeningen. De grote deuropeningen en lage laaddrempel vergemakkelijken het laden. Voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen. 

Highlights van de standaarduitrusting.

Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Dit behoort tot de standaarduitrusting van de Vito, net als het parkeerpakket. Dit systeem helpt dankzij de actieve parkeerassistent bij het zoeken naar een geschikte parkeerplek. Daarnaast heeft de bedrijfswagen onder meer een dodehoekassistent en rijlichtassistent. Windowbags aan bestuurders- en bijrijderszijde kunnen bij een zware aanrijding van opzij het risico op hoofd- en gezichtsletsel beperken.

Proefrijden in de Vito Gesloten Bestelwagen?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?