• Bedrijfswagens
  • Trucks

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. 

Nog innovatiever, veiliger en comfortabeler. 

De nieuwste Vito levert het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten. En de bedrijfswagen zet op een aantal fronten nog een stap extra. Met een 9G-TRONIC automaat voor groot rijcomfort, slimme rijassistentiesystemen zoals DISTRONIC en een vernieuwd infotainmentsysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

Genoeg laadruimte voor uw lading. 

De Vito Gesloten Bestelwagen beschikt over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een laadruimlengte van maar liefst 3 meter (in het geval van de lange Gesloten Vito Bestelwagen) kunt u veel lading kwijt. Dankzij de scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd. Met de optionele schuifdeur links beschikt de bedrijfswagen over drie laadopeningen. De grote deuropeningen en lage laaddrempel vergemakkelijken het laden. Voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen. 

Highlights van de standaarduitrusting.

Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Dit behoort tot de standaarduitrusting van de Vito, net als het parkeerpakket. Dit systeem helpt dankzij de actieve parkeerassistent bij het zoeken naar een geschikte parkeerplek. Daarnaast heeft de bedrijfswagen onder meer een dodehoekassistent en rijlichtassistent. Windowbags aan bestuurders- en bijrijderszijde kunnen bij een zware aanrijding van opzij het risico op hoofd- en gezichtsletsel beperken.

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Contactpersonen

Proefrijden in de Vito Gesloten Bestelwagen?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?