• Bedrijfswagens
  • Trucks

De nieuwste Vito Tourer is een expert op het gebied van professioneel personenvervoer en ontwikkeld door een echte bedrijfswagenpecialist.

Nog veiliger, innovatiever en comfortabeler.

De nieuwste Vito levert het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten. En de bedrijfswagen zet op een aantal fronten nog een stap extra. Met een 9G-TRONIC automaat voor groot rijcomfort, slimme rijassistentiesystemen zoals DISTRONIC en een vernieuwd infotainmentsysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

Altijd comfortabel.

De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. En welk weertype het ook is, in de Tourer zit u goed. Airconditioning is als optie leverbaar. Evenals stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder. Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk makkelijker. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Tourer uitgerust met vele handige opbergvakken.

Highlights van de standaarduitrusting. 

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Tourer: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Tot de eersteklas veiligheidsuitrusting in de Vito Tourer behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Daar komen nog airbags en vastklikwaarschuwingen voor bestuurder en passagier bij. Als optie zijn zijdelingse airbags en windowbags verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent.

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Contactpersonen

Proefrijden in de Vito Tourer?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?