• Bedrijfswagens
  • Trucks

De Sprinter Chassiscabine maakt door de veelzijdige inzetbaarheid zwaar werk licht. 

Geschikt voor de meest uiteenlopende transporttaken.

Dankzij de diverse uitvoeringen en uitrustingen kan de Sprinter Chassiscabine volledig aan zijn transporttaak worden aangepast. De bedrijfswagen heeft krachtige en soepele 9G-TRONIC of 7G-TRONIC PLUS volautomaten. Naast standaard maatwerk heeft u de keuze uit meer dan 1.700 varianten en 600 opties. Talrijke oplossingen van carrosseriebouwers zijn leverbaar om aan de speciale eisen vanuit elke branche tegemoet te komen. Dankzij het gebruik van Mercedes PRO zijn er eindeloos veel mogelijkheden tot een efficiënte inzet op het gebied van connectiviteitsoplossingen. 

Zo maakt u zwaar werk licht. 

De Sprinter Chassiscabine is leverbaar met 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg en 5000 kg maximaal toegestaan totaalgewicht. En daar houdt het niet op. Door talrijke extra opties voor vermeerdering of vermindering van het gewicht, kunt u zelfs kiezen voor een maximaal toegestaan totaalgewicht tot 5500 kg. Dit zorgt voor een maximaal laadvermogen van 3000 kg. U kunt kiezen uit een enkel- of dubbelcabine, en voorwiel-achterwiel- of vierwielaandrijving en drie verschillende carrosserielengten. 

Highlights standaarduitrusting. 

Het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® is onderdeel van de standaarduitrusting en kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Ook beschikt de Sprinter Chassiscabine over een zijwindassistent en rijverlichtingsassistent. De elektrische stuurinrichting verhoogt met de snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging het comfort voor de bestuurder en kan helpen het rijgedrag te stabiliseren. Met het wegrijbeveiligingssysteem KEYLESS START kan de motor worden gestart door simpelweg de start-stoptoets in het contactslot in te drukken. 

Meer weten?

Bel Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000 of Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866

Bel of mail mij WhatsApp Contactpersonen

Proefrijden in de Sprinter Chassiscabine?


Uw gegevens
Vult u hieronder uw gegevens in zodat wij uw proefrit kunnen bevestigen.

 

 
 
 
 
 

 
 


Proefrit gegevens


 
 
 


Download prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wilt u proefrijden?

 

 

Waar bent u naar op zoek?