.

Zomervans After Sales magazine

De dagen worden weer langer en zonniger – het ideale ondernemersklimaat! Hogenbirk Mercedes-Benz sluit daar op aan met een verfrissend aanbod van nieuws ťn aantrekkelijke aanbiedingen in onze nieuwe 'Een zorgeloos mobiele zomer' magazine.

'Een zorgeloos mobiele zomer' magazine.

 

In deze editie staan we natuurlijk stil bij het feit dat de Vito voor de tweede achtereenvolgende keer Bestelauto van het Jaar is geworden en dat willen we graag met u vieren. Ook leest u hoe bestelwagens van Mercedes-Benz zorgen dat de perfecte koffie op tijd bezorgd wordt. En dat alle gereedschappen meegenomen kunnen worden voor het onderhoud en inrichting van openbare ruimte. Uiteraard krijgt u ook volop handige tips. Zo ontdekt u hoe u uw ruitenwissers in topvorm houdt en waarom u moet kiezen voor Mercedes-Benz originele onderdelen.

 

> Bekijk het 'Een zorgeloos mobiele zomer' magazine op zomervans.nl

 

Maak indruk met de sportpakketten en Start2Work accessoirepakketten

Zowel beschikbaar voor Citan, Vito en Sprinter. Mercedes-Benz bestelwagens, nu nog mooier en praktischer.

> Sportieve accessoirepakketten voor de Citan (pdf)
> Sportieve accessoirepakketten voor de Vito (pdf)
> Start2Work accessoirepakketten voor de Citan, Vito en Sprinter (pdf)

 

Prijspuzzel en Klus van het jaar-wedstrijd

Maak de prijspuzzel in het 'Een zorgeloos mobiele zomer' magazine en maak kans op 1 van de 5 Mercedes-Benz strandsets, bestaande uit een strandlaken, een strandbal en een frisbee.

 

Laat bij uw klus van het jaar een foto maken met de Vito, een selfie mag natuurlijk ook. Post de foto inclusief een pakkende bijschrift op onze Facebookpagina met de hashtag #BestelautovanhetJaar. Dat is een klusje van niets, maar het kan wel iets bijzonders opleveren. De origineelste inzender wint namelijk een jas uit de Mercedes-Benz Collectie. Kortom: op naar de klus van het jaar in de bestelauto van het jaar! Succes!

 

> Post je foto op Hogenbirk Bedrijfswagens op Facebook

> Actievoorwaarden prijspuzzel