Nieuwe Vito all-in voor € 399,- p/m


Rij nu weg in een nieuwe Vito uit voorraad vanaf slechts € 399,- all-in*  en betaal later.

Op dit moment hebben wij een beperkt aantal nieuwe Vito's op voorraad die wij kunnen aanbieden tegen een All-in tarief van € 399,- per maand. Dat is superscherp ้n superslim ondernemen. Het nadeel? Weg = weg, dus kijk nu en bel voor een proefrit of offerte.


Later betalen

Kiest u nu voor een Mercedes-Benz Vito uit voorraad, dan vergoeden wij de eerste 3 maanden uw financiering*.  Lees meer over deze actie.


Bekijk voorraad


Meer weten? Bel direct


Of stuur een bericht. 

 
 
 
 
  

**Tarief op basis van Netto Financial Lease inclusief Service Care Complete. Aanbod is alleen bestemd voor zakelijke klanten.
U betaalt voor de eerste 3 maanden een symbolisch tarief en u betaalt vanaf de 4e maand (gespreid over de resterende looptijd) de normale maandelijkse termijn incl. het uitgestelde deel (rente en afschrijving van de 1e tot en met de 3e maand).
Actie geldig van 01/06/2020 tot en met 30/06/2020 op geselecteerde nieuwe Mercedes-Benz Bestelwagens uit voorraad.
Uiterste registratiedatum van het voertuig op 30/09/2020. Looptijd: 3 + 57 maanden, slottermijn € 6.750,-. De uitgestelde betaling is niet van toepassing op eventuele servicecomponenten (onderhoud, verzekering, belastingen, etc.).
Financiering wordt verstrekt door Mercedes-Benz Financial Services. Tarieven zijn onder voorbehoud van financi๋le acceptatie en rentewijzigingen. Tarief is exclusief kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Vraag naar de voorwaarden.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart