.

Vito Automaat pakket van € 1695,- voor € 395,-


Profiteer bij Hogenbirk tot en met 31 december van het comfort van een automaat voor slechts €395,-.

De Mercedes-Benz Vito is, zowel in 2016 als 2017 verkozen tot Bestelauto van het Jaar. Het is tijdelijk wel heel comfortabel om in een Mercedes-Benz Vito te rijden.

Tot en met 31 december betaalt u namelijk  geen € 1.695,- voor de automaatpakket, maar slechts € 395,-. Het verhoogt niet alleen het rijcomfort, het zorgt ook nog eens voor een lager brandstofgebruik.


7G-TRONIC PLUS

Vito automaat voor slechts 395 euroDe 7G-TRONIC PLUS beschikt over zeven versnellingen, waardoor de motortoerentallen in elke rijsituatie laag blijven. De brede spreiding van de transmissie en nauwkeurige schakelingen verminderen toerentalschommelingen tijdens het schakelen. Dit zorgt voor comfortabeler schakelgedrag en bespaart brandstof. Tot de uitrusting behoren: cruisecontrol, wegrijassistent, kick-downschakelaar, parkeerblokkering en maatregelen die voor een veilige bediening zorgen. Bovendien is 7G-TRONIC PLUS standaard met ECO start-stopsysteem uitgerust.

 


De 7G-TRONIC PLUS wordt met behulp van de DIRECT SELECT-keuzehendel rechts aan de stuurkolom bediend. Met de DIRECT SELECT-schakelpaddles kan handmatig worden geschakeld.


Kom snel langs bij uw Hogenbirk Mercedes-Benz Van ProCenter en maak een proefrit.

 

Ik wil meer weten over deze Vito automaat actie:

 
 
 
 
 Of bel direct:

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbirk Dordrecht: 078 6511866

 


*Actie is geldig t/m 31 december 2017 en uitsluitend op nieuwe voertuigen. Vito Lease Editions zijn uitgesloten.