.

Mercedes-Benz Vito acties bij Hogenbirk Bedrijfswagens  

Vito € 269,-/mnd met SterService

Voor slechts € 269,- /maand rijdt u in een nieuwe Mercedes-Benz Vito inclusief Reparatie, Onderhoud en Garantie! Dat is zorgeloos ondernemen.

 

Mercedes-Benz Vito 010 Edition

De opties van de Vito zijn eindeloos maar met de Vito 010 Edition heeft u de menukaart in handen. Alle opties zijn achteraf op te bouwen door ons serviceteam en kunnen live worden bekeken én bereden in onze eigen Vito 010 Edition.

 

Werknemer van de maand: Mercedes-Benz Vito

Al voor € 17.990,- en inclusief 4 jaar gratis reparatie, onderhoud én garantie met SterService. Daarmee heeft u dus een werknemer die nooit ziek is.

Vito Bestelauto van het jaar editie voor slechts € 25.995,-

Afgelopen jaar is de Vito voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar. Daarom is er nu de zeer complete Vito 111 CDI L Bestelauto van het Jaar editie.

4 jaar lang 4% rente mét SterService

Profiteer 4 jaar lang van 4% rente op uw financiering in combinatie met 4 jaar SterService. U betaalt voor SterService een scherp maandelijks tarief vanaf € 1,- per dag.

 

Vito Proeflease

Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. U loopt dus geen enkel risico.

35% extra verzekeringskorting

Hogenbirk bedrijfswagen in samenwerking met Mercedes-Benz Insurance Services biedt u het eerste jaar 35% extra korting op uw Mercedes-Benz bestelwagenverzekering.

Vito Sport

Mercedes-Benz introduceert een gelimiteerde uitvoering: de Vito Sport. Voor elke zelfstandige een perfecte binnenkomer: waar u ook komt, draaien de ogen uw kant op.
Al voor € 29.990,- of voor € 469,- per maand