.

Mercedes-Benz Vito acties bij Hogenbirk Bedrijfswagens  

Vito € 299,-/mnd met SterService

Voor slechts € 299,- /maand rijdt u in een nieuwe Mercedes-Benz Vito inclusief Reparatie, Onderhoud en Garantie! Dat is zorgeloos ondernemen.

 

Mercedes-Benz Vito 010 Edition

De opties van de Vito zijn eindeloos maar met de Vito 010 Edition heeft u de menukaart in handen. Alle opties zijn achteraf op te bouwen door ons serviceteam en kunnen live worden bekeken ťn bereden in onze eigen Vito 010 Edition.

 

Vito Bestelauto van het jaar editie voor slechts € 25.995,-

Afgelopen jaar is de Vito voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar. Daarom is er nu de zeer complete Vito 111 CDI L Bestelauto van het Jaar editie.

4 jaar lang 4% rente mťt SterService

Profiteer 4 jaar lang van 4% rente op uw financiering in combinatie met 4 jaar SterService. Gratis SterService ter waarde van bijna € 2.000,-.

 

Vito Proeflease

Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. U loopt dus geen enkel risico.

35% extra verzekeringskorting

Hogenbirk bedrijfswagen in samenwerking met Mercedes-Benz Insurance Services biedt u het eerste jaar 35% extra korting op uw Mercedes-Benz bestelwagenverzekering.