Proeflease een Citan, Vito of Sprinter bij Hogenbirk Bedrijfswagens

Laat de Citan, Vito of Sprinter met een halfjaarcontract starten Wat is Proeflease?


Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de Citan, Vito of Sprinter én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie. Een proefrit geeft u een goede indruk van de bestelwagen, maar om écht te ervaren hoe deze in uw praktijk bevalt, zou u er langer in willen rijden. Met Proeflease kunt u de bestelwagen geheel vrijblijvend zes maanden lang testen tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. U loopt dus geen enkel risico.


In dit halfjaar leert u niet alleen deze Mercedes-Benz bestelwagen tot in detail kennen, ook maakt u kennis met de voordelen van een gespecialiseerde bestelwagenorganisatie en de gemakken van een full operational service lease. Deze bestaat uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer. En met Proeflease voorzien we uw nieuwe Citan, Vito of Sprinter zelfs gratis van uw eigen belettering. Deze flexibele manier van kennismaken zal u als ondernemer zeker aanspreken, want veranderen uw bedrijfsomstandigheden en daarmee de vraag naar mobiliteit, dan levert u de bestelwagen na zes maanden weer in. Als de Citan, Vito of Sprinter zich voor u bewezen hebben en u wilt niet meer uitstappen, dan rijdt u door met de Citan, Vito of Sprinter voor hetzelfde scherpe leasetarief.

 

Proefleasen is eenvoudig

Proefleasen? Dan zien de komende zes maanden er als volgt uit:

  • Samen met de verkoopadviseur bepaalt u een passende bestelwagen voor uw inzet en selecteert deze uit onze voorraad.
  • Stem daarna de gewenste looptijd en bijbehorend kilometrage af voor een full operational service lease bestaande uit een allrisk verzekering, banden, reparatie, onderhoud, pechhulp en vervangend vervoer.
  • Stuur ons uw logo, dan beletteren wij uw Citan, Vito of Sprinter (tot € 300,- excl. BTW).
  • Stap binnen vijf werkdagen in uw nieuwe Citan, Vito of Sprinter.
  • Ervaar zes maanden lang de voordelen van de Sprinter, Vito of Citan én Hogenbirk Bedrijfswagens en maak indruk op uw collega‘s, vrienden en klanten!
  • Mocht de bestelwagen om welke reden dan ook niet het geschikte voertuig voor u zijn, dan levert u hem na 6 maanden Proeflease weer in en bent u tot niets verplicht

 

Meer weten? Bel direct

Hogenbirk Rotterdam: 010-4104000
Hogenbirk Dordrecht: 078-6511866


Ik wil meer weten over proeflease:

 
 
 
 
 
 
 
 Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart