De Mercedes-Benz Vito ook in 2017 "Bestelauto van het jaar"

Hoge score voor uitstekende producteigenschappen en flexibiliteit in productgamma.

 

 

De Vito is "Bestelauto van het jaar" 2017 én 2016.

Net als in 2016 is de Mercedes-Benz Vito ook voor 2017 verkozen tot "Bestelauto van het jaar". Daarmee krijgt de Vito voor elkaar wat nog geen enkele andere bestelauto is gelukt: twee jaar achtereen verkozen worden tot "Bestelauto van het jaar".

De uitstraling, de rijeigenschappen, de veiligheid, de volledigheid van het leveringsprogramma en het comfortniveau van de Vito wisten de juryleden van de verkiezing te imponeren én te overtuigen.

 

Topscores

Al vanaf zijn introductie maakt de Mercedes-Benz Vito op vrijwel alle beoordelingscriteria indruk op de jury. Hij scoort het hoogst op twee onderdelen: volledigheid van het productgamma en uitstraling. Daarnaast hebben de juryleden grote waardering voor de rijeigenschappen en de aangename werkplek voor de bestuurder. Tot slot beoordeelt de jury de dealerorganisatie als gedegen en zeer ervaren.

 

Dealerorganisatie

Robert Hogenbirk, directeur Hogenbirk Mercedes-Benz: “Uiteraard spreekt het voor zich dat wij ontzettend blij zijn met het feit dat de Mercedes-Benz Vito voor het tweede achtereenvolgende jaar is verkozen tot Bestelauto van het Jaar! In de totale beoordeling heeft de Vito op alle punten een hoge score behaald, met daarbij de toevoeging dat er een zeer hoge waardering is van de dealers waaronder Hogenbirk Mercedes-Benz. Zo zijn wij recentelijk wederom gecertificeerd volgens de strenge Van ProCenter-norm. Hiermee garanderen we onze klanten o.a. een 100% bedrijfsmatige mobiliteit en extra ruime openingstijden.

 

De Mercedes-Benz Vito bij Hogenbirk

De Mercedes-Benz Vito is al leverbaar vanaf € 17.990,-. Optioneel kan gekozen worden voor voor-, achter- en vierwielaandrijving en is er ruime keuze aan carrosserievormen. Eigenschappen die in belangrijke mate hebben bijgedragen aan de verkiezing van de Vito tot Bestelauto van het Jaar 2017.  

 

Interesse in, of meer weten over de Vito?

Bel direct met een van onze verkoopadviseurs :

  • Hogenbirk Rotterdam: 010 4104000
  • Hogenbirk Dordrecht: 078 6511866 

  

Bekijk video van de Mercedes-Benz Vito

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart